Ντελιβεράς που παρέδωσε πίτσα στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα κατέρρευσε μετά από 12ωρη διαπραγμάτευση!!!



Τον εφιάλτη που έζησε παραδίδοντας μια πίτσα...

στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε σήμερα ένα ντελιβεράς γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, ο οποίος κλήθηκε πριν από δυο μέρες να παραδώσει πίτσα στο σπίτι του πρωθυπουργού.


Όπως αποκάλυψε ο άτυχος νεαρός, πριν από δύο μέρες το κατάστημα στο οποίο εργάζεται δέχθηκε τηλεφώνημα από κατοικία για δύο πίτσες. «Όταν έφτασα, κατάλαβα ότι ήταν το σπίτι του πρωθυπουργού και αρχικά ενθουσιάστηκα» είπε ο άτυχος άνδρας.

Όμως, όπως είπε, η παράδοση έμελλε να εξελιχθεί σε εφιάλτη. «Την πόρτα άνοιξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος με χαιρέτησε εγκάρδια, λέγοντας πόσο σημαντική είναι η δουλειά που κάνω παραδίδοντας πίτσες στα λαϊκά στρώματα. Τον ευχαρίστησα και στη συνέχεια του είπα πόσο ήταν ο λογαριασμός.»

Τότε όπως λέει, σκοτείνιασε το πρόσωπο του πρωθυπουργού, ο οποίος του είπε: «Πες στα παιδιά στο μαγαζί να μου τη δώσουν με πίστωση και θα τους πληρώσω κάποια στιγμή. Του εξήγησα ευγενικά ότι έπρεπε να πληρωθώ και τότε άρχισε ο εφιάλτης μου» διηγείται ταραγμένος.

«Έκλεισε την πόρτα από πίσω μου και άρχισε να προσπαθεί να με πείσει ότι δεν πρέπει να με πληρώσει. Αρχικά, μού είπε ότι τα χρήματα είναι εφεύρεση και ότι κανονικά η πίτσα έπρεπε να είναι δωρεάν. Μάλιστα έκανε σχεδιάγραμμα χρησιμοποιώντας την πίτσα, δείχνοντας μου με ένα κομμάτι πόσο κοστίζουν τα υλικά και με την υπόλοιπη πόσο είναι το κέρδος της πιτσαρίας.»

«Όταν του είπα ότι συμφωνώ, αλλά θα πρέπει να την πληρώσω από την τσέπη μου, μού πρότεινε να αγοράσει η πιτσαρία μερικά κομμάτια από την πίτσα ώστε να επιτευχθεί μείωση του συνολικού χρέους του. Επικοινώνησα με την πιτσαρία και μού είπαν ότι δεν γίνεται γιατί ήδη χρωστάει πολλές πίτσες. Όταν του το μετέφερα έγινε έξω φρενών, και μού φώναζε ότι οι οφειλές αυτές είναι από τους προηγούμενους ενοίκους του σπιτιού. Μετά ηρέμησε, και επί μία ώρα μού μίλησε για την αλληλεγγύη που πρέπει να δείχνουν οι ντελιβεράδες προς τους πελάτες.»

Ώρες αγωνίας

«Οι ώρες περνούσαν, έξω είχε αρχίσει να ξημερώνει και ήμουν σε απόγνωση, διηγείται ταραγμένος ο ντελιβεράς. Ξανατηλεφώνησα απελπισμένος στο κατάστημα για οδηγίες και οι υπεύθυνοι μου ζήτησαν να τού μιλήσουν. Μετά από λίγα λεπτά στο τηλέφωνο επέστρεψε βλοσυρός και αμίλητος μου έδωσε τα χρήματα για την πίτσα και δέκα ευρώ παραπάνω. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε αλλά νομίζω τού είπαν ότι δε θα του ξαναστείλουν πίτσα. Ξέρω ότι του αρέσει πολύ η πίτσα και ίσως γι’ αυτό να συμφώνησε.»

Όπως λέει ο ίδιος, πάντως, η εμπειρία τον άφηκε ψυχικά ράκος, ενώ ήδη έχει παραιτηθεί από την πιτσαρία και σκέφτεται να ξαναγυρίσει στο χωριό του και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του εκεί ήρεμα, βόσκοντας σαλιγκάρια… (tovatraxi.com)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35