Συμβουλές ζωής από τους πιο ώριμους άντρες του πλανήτη…



Το διαβάσαμε στο gr.askmen.com…

και σας το χαρίζουμε προς μελέτη:


Μεγαλώνοντας δεν φοβάσαι πια ν’ αμφιβάλλεις. Η αμφιβολία δεν τελειώνει τίποτα, καμία παράσταση. Σου βγαίνει να βασανίσεις τον εαυτό σου.

Clint Eastwood, Σκηνοθέτης- Ηθοποιός.


Ένας σοφός άνδρας, ο Ray Price, μου είπε πρόσφατα πως ένα πράγμα έμαθε στη ζωή του. Για την ακρίβεια με πήρε τηλέφωνο και μου το δήλωσε. Τον ρώτησα «τι έμαθες»; και μου απάντησε: «Το χρήμα ερεθίζει τις γυναίκες».

Willie Nelson, Μουσικός-ποιητής- ακτιβιστής.


Στη ζωή δεν είναι όλα έντονο συναίσθημα. Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν είναι όταν δεν είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός – οι μικρές λεπτομέρειες της σχέσης και της γλώσσας του σώματος.

David Attenborough, Παρουσιαστής- Φυσιοδίφης.


Καθώς γερνάς οι νεότεροι πιστεύουν ότι ξέρεις τι σου γίνεται. Αλλά είναι μια μάταιη ελπίδα αυτό, γιατί όλοι μεγαλώνουμε παράλληλα, καταλαβαίνεις;

Keith Richards, Μουσικός

Αυτό που σκέφτεσαι, αυτό γίνεσαι.

Muhammad Ali, Θρύλος της πυγμαχίας.


Ο πατέρας μου έλεγε «Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Και μετά ας το να πάει στο διάολο». Πάντα έδινε σημασία στην προσπάθεια και όχι στο αποτέλεσμα.

Ted Kennedy, Πολιτικός.


Όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα, πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Άρα, τι κι αν το εγκεφαλικό μου άφησε κουσούρι στην ομιλία; Και ο Μωυσής που είχε ένα, μια χαρά τα κατάφερε.

Kirk Douglas, Ηθοποιός.


Λένε πως δεν μπορείς να καταλάβεις κανέναν άνθρωπο αν δεν κατανοήσεις πρώτα τη σεξουαλική του ζωή. Πολλούς τους φοβίζει αυτό. Εμένα όχι.

Tony Curtis, Ηθοποιός.


Κάποιοι δεν θα ‘πρεπε να παντρεύονται ποτέ. Δεν έχουν όλοι μέσα τους τη δυνατότητα της εξάρτησης. Όταν δεσμεύεσαι, κλίνεις προς κάποιον, αλλά η επιθυμία να στηρίξεις τον άλλο δεν υπάρχει σε όλους.

Arthur Miller, Συγγραφέας.


Η γυναίκα μου όποτε φεύγω για δουλειά και είμαι κάπως αγχωμένος, μου λέει: «Να θυμάσαι, πέρνα καλά». Το ξεχνάω και την ευχαριστώ για την υπενθύμιση. Γιατί μερικές φορές όντως ξεχνάμε. Τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά ενώ υπάρχει τόση χαρά ν’ απολαύσεις όπου κι αν είσαι.

Jeff Bridges, Ηθοποιός.


Πρέπει να φτιάξεις τη ζωή σου. Να τη σκαλίσεις σα γλυπτό.

William Shatner, Ηθοποιός.


Μπορώ να πω σ’ έναν νέο άνθρωπο πού είναι οι «νάρκες», αλλά και πάλι θα τις πατήσει όλες, έτσι κι αλλιώς.

Burt Reynolds, Ηθοποιός



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35