Σεξ στο γραφείο: Ναι ή όχι;



Πάμε κόντρα στους νόμους (αν υπάρχουν γιατί...

έτσι το λέω, στην πραγματικότητα δεν έχω ιδέα) και αναρωτιόμαστε κατά πόσο είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε σεξ στο χώρο. Γιατί ωραίο το φλερτ και οι ντροπαλές ‘καλημέρες’, αλλά αν τελικά προχωρήσουμε και το τολμήσουμε, είναι τόσο εύκολο όσο το έχουμε στο μυαλό μας; Πώς θα είμαι την επόμενη μέρα με τον άλλο; Κι αν μας κατέγραψαν κάμερες; Κι αν κάποιος το πει στο αφεντικό μου και μετά έχω την εμπειρία στη λίστα μου, αλλά όχι και τη δουλειά μου;


Καταρχάς ψυχραιμία. Αν είναι να παθαίνεις κρίση πανικού και μόνο στη σκέψη, μήπως να το αφήσεις για την ώρα και να βγεις κανένα απλό ραντεβού με έναν άνθρωπο; Δεν είναι όλοι για όλα. Αν όμως σε έχει εξάψει η ιδέα, υπάρχουν κάποια σοβαρά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν και να τα κάνεις τικ στον εγκέφαλο λίγο πριν σε παρασύρει το πάθος της στιγμής.

Κάμερα τρία δύο ένα πάμε. Μην γελάς, είναι πολύ σοβαρό. Αν δουλεύεις σε ένα χώρο όπου παρακολουθείται από κάμερες ακόμα και στην τουαλέτα, ξανασκέψου το Είπαμε να ζούμε τη ζωή, όχι όμως και να ξεφτιλιστούμε. Ή ακόμα χειρότερα, να βρεθούμε σε κανένα site με ερασιτεχνικό πορνογραφικό περιεχόμενο. Προτού ενδώσεις, κάνε έναν εξονυχιστικό έλεγχο για το αν υπάρχουν ασφαλή σημεία και μετά συνέχισε κανονικά.

Είστε και οι δύο αδέσμευτοι; Όλο και κάποια ιστορία θα έχεις ακούσει για παράνομες καταστάσεις στο γραφείο με ανθρώπους που τους πέτυχαν ημίγυμνους στο ασανσέρ να φιλιούνται και κάποιος έγινε ρεζίλι επειδή τον περίμενε η γυναίκα του στο σπίτι. Από την άλλη, επειδή εμείς δεν κρίνουμε, αν θέλετε να πάρετε το ρίσκο και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας, ελέγξτε διπλά το χώρο και η Παναγία μαζί σας! Μπορεί όμως να είναι το αγόρι που έχεις σταμπάρει εδώ και καιρό ήρθε η ώρα να… φλερτάρετε παραβλέποντας όλα τα πρώτα στάδια.

Κάλλιο το βράδυ. Αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν κυλιόμενο ή πολύ ελαστικό ωράριο, έχεις και την άνεση να μείνεις μέχρι αργά στο γραφείο και να αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Βασικές προϋποθέσεις είναι να δουλεύει κι εκείνος παρόμοιες ώρες και να υπάρχουν από ελάχιστοι μέχρι κανένας στο γραφείο. Αν μάλιστα συνοδεύεται κι από λίγο αλκοόλ (θου Κύριε), οι αντιστάσεις χαλαρώνουν και οι αμφιβολίες γίνονται βεβαιότητα. Τώρα που έχουμε και καλοκαίρι, αν είναι πάρεις την απόφαση, η ώρα είναι τώρα.

Έχεις βρει το σωστό σημείο; Μην είναι οι τουαλέτες; Μην είναι καμιά αποθηκούλα που βάζουν οι καθαρίστριες τις σκούπες; Μην είναι το γραφείο το κανονικό (χωρίς κοινό φυσικά;) Αποφύγετε το ασανσέρ που έχει κάμερες και που πόση διάρκεια σας επιτρέπει; Εμείς εδώ δεν λέμε χαζοφιλάκια. Μιλάμε για ολοκληρωτικές καταστάσεις.

Πάντα με προφυλάξεις φυσικά. Είπαμε να μας βρει το καλοκαίρι τολμηρούς, αλλά όχι και τα κονδυλώματα. Επειδή δεν ξέρουμε πού θα μπλέξουμε κι επειδή λέμε όχι στην ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, λαμβάνουμε τα σωστά μέτρα προφύλαξης και λέμε ναι σε ένα ξέγνοιαστο και υγιές καλοκαίρι.

Αποπλάνηση ώρα μηδέν. Μην καταστρώνεις σχέδιο αποπλάνησης, γιατί συνήθως δεν καταλήγει όπως θέλεις. Τσέκαρε το χώρο, που είναι και το πιο βασικό και κάνε την κίνησή σου. Αν μιλάτε και μπορείς να τον ενημερώσεις ώστε να έχει προετοιμαστεί κι αυτός ο δόλιος, ακόμα καλύτερα.

Και την άλλη μέρα τι; Αν είναι να αγχώνεσαι για το πόσο άβολα θα νιώθετε την επόμενη μέρα και πώς θα τον ξανακοιτάξεις στα μάτια, καλύτερα να μην το κάνεις. Η τόλμη χρειάζεται και θάρρος, οπότε μην το σκέφτεσαι καν. Αφού συναινέσατε και οι δύο και είστε ενήλικες (το ελπίζω), βρείτε και τον τρόπο να το αφήσετε πίσω σας και να φερθείτε σαν επαγγελματίες (τώρα το θυμηθήκατε;!)… (patrisnews.com)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35