Μόνο με κάρτα φιλάθλου η είσοδος στα γήπεδα από τις 30 Σεπτεμβρίου…


Ψηφίστηκε η σχετική τροπολογία που τέθηκε προς διαβούλευση...

στην Ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την κάρτα φιλάθλου και από τις 30 Σεπτεμβρίου και όπως δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να εισέρχεται πλέον σε γήπεδο χωρίς αυτήν.


Στην κάρτα θα υπάρχει το ονοματεπώνυμο, η φωτογραφία, ο αριθμός Αστυνομικού Δελτίου, το ΑΜΚΑ, και η διεύθυνση του κατόχου, ενώ το κόστος της ανέρχεται στα 2 ευρώ. Στα παιδιά κάτω των 14 ετών θα είναι απαραίτητη η συνοδεία κηδεμόνα.

Το μέτρο επρόκειτο να ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2016, αλλά πήρε παράταση και τελικά θα ισχύσει από τις 30 Σεπτέμβρη 2016.

«Ενσωματώσαμε τις παρατηρήσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Στ. Κοντονής για την τροπολογία που αφορά την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Στα επίσης, πιο σημαντικά σημεία της διαβούλευσης είναι πως πλέον όλες οι αναγνωρισμένες από τη ΓΓΑ Ομοσπονδίες οφείλουν να υιοθετούν τους κώδικες δεοντολογίας, εναρμονισμένους με τα πρότυπα των διεθνών Ομοσπονδιών και της ΔΟΕ (αυτή ήταν και η κόντρα ΕΠΟ - Πολιτείας).


Παράλληλα υποχρεούνται να συστήσουν Επιτροπές Δεοντολογίας, οι οποίες θα αποτελούνται από ερευνητικό και δικαστικό τμήμα και θα συγκροτούνται υποχρεωτικά από τακτικούς δικαστές, με τριετή θητεία, η οποία δεν ανανεώνεται… (thepressroom)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35