«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ο Άγιος της Πολιτικής»… στην ΠΕΛ


Η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (ΠΕΛ) φιλοξενεί...

αύριο Τρίτη 5 Απριλίου 2016 και ώρα 19:15, στην αίθουσα εκδηλώσεων (ΓΕΡΑΝΙΟΥ 41, 2ος όροφος, ΟΜΟΝΟΙΑ),  τον καθηγητή Πανεπιστημίου ο κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΡΝΗΛΑΚΗ, ο οποίος  θα παρουσιάσει και θα αναπτύξει το θέμα: «Ι. Καποδίστριας, Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και μετέπειτα Κυβερνήτης της Ελλάδας».  


Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Κορνηλάκης για το βιβλίο του «Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ο Άγιος της Πολιτικής» έχει βραβευτεί  από πολλές χώρες, καθώς ως συγγραφέας αλλά και άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών, με βαθυστόχαστο πνεύμα διεισδύει και επικεντρώνεται στην ουσία των κειμένων, ενημερώνοντας, προβληματίζοντας, αλλά και παράλληλα αφυπνίζοντας συνειδήσεις.

Φυσικά δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το έργο του αποτελεί ένα σημαντικό εγχειρίδιο, που θα ωφελήσει πολλαπλώς το αναγνωστικό κοινό και θα συμβάλει τα μέγιστα στην εκπαιδευτική και πνευματική οικοδομή του λαού, αλλά και στην Ακαδημαϊκή και επιστημονική έρευνα.


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα μπορεί να ζητήσει το «λόγο», καθώς θ’ ακολουθήσει συζήτηση και τοποθετήσεις πάνω στο θέμα.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35