Οι 7 τρόποι για να ξεφύγεις από καθημερινά προβλήματα...


Να ζεις, να αγαπάς & να απολαμβάνεις τη στιγμές της ζωής αυτό  είναι το ρητό μου αυτόν τον καιρό, ένα ρητό που πρέπει να το έχουμε σαν αρχή όλοι μας & δε πρέπει με τίποτα να στεναχωριόμαστε...



Οι 7 τρόποι σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου εμπειρία για να ξεφεύγετε από καθημερινά προβλήματα είναι απλοί & σίγουρα θα μπορέσετε να τους εφαρμόσετε :

1. Αν ξυπνάς κουρασμένη & δεν έχεις όρεξη για δουλειές, ξάπλωσε λίγο ακόμα & σκέψου θετικά πως δεν πρέπει να χάνεις την ημέρα σου, σήκω κάνε ένα ντους, πάρε το πρωινό σου & ξεκίνα για δουλειές του σπιτιού, αν βαριέσαι πολύ, βάλε & λίγο μουσική & παράλληλα με τις εργασίες μπορείς να χορεύεις & να τραγουδάς – δε θα σε νοιάξει καν αν είσαι παράφωνη απλά διασκέδασέ το-

2. Πάρε τηλέφωνο την κολλητή σου & πηγαίνετε βόλτα για καφέ ή για shopping therapy, άλλωστε το κουτσομπολιό & τα μαγαζιά είναι οι αδυναμίες μας.
3. Υπάρχουν πολλά site με προσφορές για spa & καλλωπισμό, θα ήταν πολύ ωραίο να αφιερώσεις μια μέρα στον εαυτό σου για να χαλαρώσεις.

4. Αν μένεις μόνη σου το βράδυ μπορείς να χαλαρώσεις βάζοντας απαλή μουσική, λίγο κρασί & να χουχουλιάσεις βλέποντας μια ταινία- εναλλακτική λύση γέμισε την μπανιέρα σου με αιθέραια έλαια & απόλαυσε την ηρεμία σου.

5. Mία καλή λύση που όλοι πλέον το κάνουν είναι να μιλήσετε σε κάποιο 3ο πρόσωπο που δε σας ξέρει ώστε να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα θέλετε. Ένας καλός ψυχολόγος για παράδειγμα θα ήταν μια καλή συμβουλή, ώστε να σας τονίσει την αυτοπεποίθησή σας.

6. Εάν έχετε σχέση –που φυσικά να μην αποτελεί καθημερινό πρόβλημα για εσάς με τους καυγάδες- μπορείτε να κάνετε μια μονοήμερη απόδραση κάπου κοντά και οικονομικά, ώστε να έρθετε πάλι πιο κοντά, αλλά και να απολαύσετε λίγο χρόνο μαζί
7. Καθίστε με την οικογένειά σας. Η ζωή είναι μικρή και οι στιγμές είναι αυτές που μένουν, δείτε λίγο την οικογένειά σας, συζητήστε μαζί τους και θα δείτε ότι μόνο εκείνοι μπορούν να σας βοηθήσουν πραγματικά.


Τα καθημερινά προβλήματα ποτέ δε φεύγουν , όταν κάτι το λύνουμε το βάζουμε στην άκρη και αμέσως έρχεται κάποιο άλλο και για αυτό πρέπει να έχετε υπομονή και να χαμογελάτε... (ingossip.gr)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35