«Άγριες μέλισσες»: Ο Δούκας βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού που αλλάζει τη συμφωνία…

«Άγριες μέλισσες»: Ο Δούκας βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού που αλλάζει τη συμφωνία…

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Διαφάνι με την επιστροφή του Δούκα…


Άγριες μέλισσες
Η Ασημίνα θα βρεθεί ξανά μπροστά στο δίλημμα, αν θα σώσει τον Δούκα. Ο Βόσκαρης βάζει τη Μαίρη να παρακολουθήσει τις κινήσεις του δεσμοφύλακα. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει. Η Δρόσω και ο Τάκης έχουν έναν άγριο καυγά που θα καταλήξει στην αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού.


Άγριες μέλισσες
Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στον Κυριάκο τον πραγματικό λόγο που ήρθε στο Διαφάνι. Πώς θα αντιδράσει ο πατέρας του μπροστά στον κίνδυνο να μπλέξουν όλοι άσχημα; Η Χριστίνα βρίσκει μια παράτολμη ιδέα, που θα μπορούσε να γλυτώσει την Ελένη από τα δεινά της. Ο Λάμπρος, ύστερα από το ανώνυμο τηλεφώνημα, συναντά τον Βόσκαρη.


Άγριες μέλισσες
Η Ελένη και η Φωτεινή προσπαθούν να αποτρέψουν τη Χριστίνα να αποδράσει αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Η Δρόσω μαθαίνει πως δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο και πως ο Τάκης της λέει ψέματα τόσο καιρό. Ο Μελέτης είναι έξαλλος με την επιστροφή του Μιλτιάδη στο Διαφάνι και ξεσπάει στην Ανέτ. Η Ζωρζέτ, όμως, εκδηλώνει τα αισθήματά της για εκείνον, δημιουργώντας του σύγχυση. Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη την αλήθεια για το ταξίδι του στην Αμερική, ενώ ο Δούκας, έχοντας γλυτώσει για άλλη μια φορά τη σύλληψη, αποφασίζει να παραδοθεί στον Γραμματικό παρά τις ανησυχίες του Κωνσταντή.


Άγριες μέλισσες
Η Ελένη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα ν’ αποδράσουν, καθώς ξέρει τον τρόπο να το πετύχουν. Ο Δούκας βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού που αλλάζει τη συμφωνία και ζητάει ανταλλάγματα για να τον αθωώσει. Ο Νικηφόρος, ελπίζοντας σε ένα σύμμαχο, ανοίγει τα χαρτιά του. Ο Λάμπρος, μετά την εξομολόγηση της Ελένης για όσα της συμβαίνουν, προσπαθεί με τον Σαράφη να την πάρουν από ‘κει αλλά συναντούν εμπόδια. Ο Μελέτης γυρίζει από το Παρίσι εσπευσμένα.


Άγριες μέλισσες
Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της. Η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο να συνεχίσει τις προσπάθειες, με σκοπό να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζει. Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας του Σέργιου… (πηγή: epeisodia.com)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35