«Σασμός»: Το χώμα βάφεται με αίμα – Κραυγές στην Κρήτη

«Σασμός»: Το χώμα βάφεται με αίμα – Κραυγές στην Κρήτη

Η Κρήτη βάφεται με αίμα και ο Σασμός αργεί πολύ για να φανεί. Όλοι ντύνονται στα μαύρα και η μεγάλη κηδεία πλησιάζει. Κραυγές αντηχούν παντού, με το βάρος του πένθους να είναι πολύ μεγάλο.

Η Καλλιόπη προσπαθεί να κρατηθεί ψύχραιμη. Το μίσος, όμως, της έχει θολώσει το μυαλό. Ο Αστέρης διχάζεται και η Αργυρώ προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα. Όλα είναι μάταια πια. Η βεντέτα μόλις ξεκίνησε.

Ο Στεφανής θα πέσει νεκρός στο έδαφος. Μάρτυρας σε αυτό το φρικτό σκηνικό θα είναι ο Μανώλης, ο οποίος θα αρνηθεί να μιλήσει για όσα είδε. Η πέτρα του σκανδάλου, η Θοδώρα, θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, θέλοντας να εκδικηθεί τον Πέτρο…

Το φονικό στα χωράφια

Ο Στεφανής παίρνει τον Νικηφόρο και τον Μανωλιό κι ανεβαίνουν στο βουνό. Ξάφνου, ο Νικηφόρος αφήνει για λίγο πίσω του τον πατέρα του, μέχρι που ο πρώτος πυροβολισμός ηχεί και του τσακίζει την ψυχή.

Ο μικρός πέφτει πάνω στον νεκρό του πατέρα και ουρλιάζει από πόνο. Ο Μανωλιός στέκεται όρθιος, ανήμπορος να μιλήσει, φρικαρισμένος με όσα είδε. Αργότερα, θα δηλώσει πως δεν είδε τίποτα. Κανείς δε θα τον πιστέψει.

Τα πρώτα βλέμματα θα πέσουν στην οικογένεια των Βρουλάκηδων. Ο Πέτρος θα βρεθεί στο στόχαστρο όλων. Άλλωστε, ο Στεφανής του είχε τάξει χωράφια, τα οποία δεν έδωσε ποτέ του.

Η Αργυρώ θα τον υπερασπιστεί με σθένος, με τον Αστέρη να διχάζεται. Τα πρώτα μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει το ζευγάρι. Μία βεντέτα που πάλευαν τόσο καιρό να ξεχάσουν, εμφανίστηκε ξανά, από το πουθενά.

Θρήνος στην Κρήτη, θρήνος και στις δύο οικογένειες, στη σειρά Σασμός. Η μία κλαίει έναν νεκρό και η άλλη παραμένει να κρατηθεί ζωντανή… Πηγή: https://youfly.com/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35