Η γη της ελιάς: Θρήνος στη Μάνη… Ποιος ήρωας της σειράς πέφτει νεκρός;

Η γη της ελιάς: Θρήνος στη Μάνη… Ποιος ήρωας της σειράς πέφτει νεκρός;

Η «Γη της ελιάς» κόβει πρώτη το νήμα της επιστροφής στους δέκτες μας το 2023 ανάμεσα σε όλε στις σειρές μυθοπλασίας. Το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς θα μεταδοθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και τα γεγονότα που θα ξετυλιχτούν μπροστά στα μάτια μας θα είναι δυστυχώς τραγικά.

Ο Κίμων, ο άτυχος γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, πέφτει νεκρός στο σπίτι των γονέων του από σφαίρες αγνώστων. Ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του φόνου είναι ο Δημοσθένης, ο οποίος παθαίνει σοκ διότι φυσικά γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από τους δράστες. Πρόκειται για τη συμμορία του Κεφάλα με την οποία ο Δημοσθένης έχει ανοίξει πόλεμο προσπαθώντας να διεισδύσει πιο βαθιά στην αγορά ναρκωτικών.

Ο Δημοσθένης καταφέρνει να ξεπεράσει το αρχικό μούδιασμά του και να αντιδράσει με ψυχραιμία. Το πρώτο που σκέφτεται είναι πως θα κάνει την δολοφονία να φανεί σαν αυτοκτονία για να αποφύγει να βρεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών.

Μόνο ένα πρόβλημα υπάρχει. Παρά τον σπαραγμό της, η Δήμητρα, η οποία είπε το «ναι» στον Κίμωνα πριν από τα Χριστούγεννα, δεν μπορεί να πιστέψει την εκδοχή του πατέρα του αγαπημένου της για την αυτοκτονία. Γι’ αυτό καταφεύγει στον άμεσο προϊστάμενό της, τον Γιώργη Κουράκο, από τον οποίο ζητάει να ξεκινήσει έρευνα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35