Σασμός: Η μία παντρεύεται η άλλη πεθαίνει… και έρχεται η μεγάλη ανατροπή

Σασμός: Η μία παντρεύεται η άλλη πεθαίνει… και έρχεται η μεγάλη ανατροπή

Το τέλος του τρίτου κύκλου θα είναι άκρως ανατρεπτικό!

Η σειρά Σασμός που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Μίνωας» το 2019 είναι γεγονός πως έχει ήδη πάρει το φως για την επόμενη, τρίτη κατά σειρά, σεζόν που θα βρίσκεται στον αέρα.

Πως να μην το πάρει άλλωστε από την στιγμή που είναι μια σειρά που χτυπάει κόκκινο σε τηλεθέαση και το κοινό την έχει λατρέψει τόσο πολύ; Μπορεί ακόμα η παραγωγή να μην έχει αποφασίσει ποιων ηρώων οι ιστορίες θα εξελιχθούν όμως το TV24 έκανε ρεπορτάζ, μίλησε με ανθρώπους-κλειδιά και σήμερα σας αποκαλύπτει τα πιο σοκαριστικά σκηνικά που θα δούμε στον τρίτο κύκλο του «Σασμού». Σίγουρα είναι περισσότερα από δυο, αλλά εμείς σε δυο θα επικεντρωθούμε σήμερα...

Σασμός: Ένας θάνατος

Η αλήθεια είναι πως το κοινό από τον πρώτο κύκλο περίμενε τον θάνατο της ηρωίδας που υποδύεται με μαεστρία η Όλγα Δαμάνη, της γιαγιάς Ειρήνης, αλλά αυτό όχι μόνο δεν συνέβη ποτέ αλλά και φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός αναλαμβάνει και περισσότερη δράση. Είναι από τις ηρωίδες που θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο, όμως καλά επιβεβαιωμένες πηγές του περιοδικού μας λένε πως το μέλλον της θα είναι σύντομο και συγκεκριμένα πως θα κρεμαστεί αφού κρύβει και άλλα μυστικά από την οικογένειά της.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35