«H Γη της Ελιάς»: Ο Δημοσθένης σκορπά τον θάνατο σε αιματηρή συμπλοκή

«H Γη της Ελιάς»: Ο Δημοσθένης σκορπά τον θάνατο σε αιματηρή συμπλοκή

Το δραματικό φινάλε της σειράς του Mega…

Το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» πρόκειται να αφήσει το τηλεοπτικό κοινό με κομμένη την ανάσα.

Η σειρά ολοκληρώνεται με τον Δημοσθένη να σκορπά τον θάνατο στην έπαυλη του Ισίδωρου.

Ο Δημοσθένης Καπερνάρος είναι ένας άντρας με σκληρό πρόσωπο και ακραίες αντιλήψεις. Δεν υπολογίζει τον πόνο που προκαλεί στους άλλους, δεν λυγίζει μπροστά στις συμφορές που φέρνουν οι αποφάσεις του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγάζει χρήματα.

Αυτή την αδίστακτη πλευρά του, που κρατάει κρυφή από την οικογένειά του και το περιβάλλον του, πρόκειται να δουν -για άλλη μία φορά- οι τηλεθεατές στο μεγάλο φινάλε της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», που θα προβληθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Στα τελευταία, συγκλονιστικά επεισόδια, ο Δημοσθένης, αφού πρώτα λύνει τα προσωπικά του προβλήματα και επιστρέφει στο σπίτι του, δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με την Ασπασία, ετοιμάζει ένα νέο, μεγάλο χτύπημα στη Μάνη. 0 στόχος του είναι μία χρηματαποστολή, την οποία σκοπεύει να ληστέψει. 0 ίδιος, ως «εγκέφαλος», συντονίζει το σχέδιο και οργανώνει την κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να εκτελεστεί άρτια από τους άντρες του.

Όλα γίνονται υπό άκρα μυστικότητα και κανείς δεν τον υποψιάζεται για το παραμικρό. Την ίδια στιγμή, ο Δημοσθένης φαίνεται να είναι πλήρως αφοσιωμένος στην οικογένειά του, φροντίζοντας την Ασπασία, που αναρρώνει μετά το χειρουργείο που έκανε. Η ημέρα της ληστείας φτάνει και εξελίσσεται παράλληλα με μία μεγάλη δεξίωση που οργανώνει ο Ισίδωρος Βρεττάκος.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35