«Σασμός» – Βασίλης Μπισμπίκης: Ο «Αντρέας Βρουλάκης» έρχεται και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο

«Σασμός» – Βασίλης Μπισμπίκης: Ο «Αντρέας Βρουλάκης» έρχεται και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο

Είναι επίσημο! Ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και φέρνει μεγάλες ανατροπές…

Μία νέα, κορυφαία προσθήκη, μπαίνεις στον τρίτο και τελευταίο κύκλο του «Σασμού» και η εμφάνισή του, θα φέρει αναταραχές στην Άνω Ποριά.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έρχεται στον επιτυχημένη σειρά του Alpha και όπως ανακοίνωσε επίσημα το κανάλι «Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο!».

«Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Ό,τι έγινε έγινε. Είναι παρελθόν. Γιατί τώρα έρχονται οι μεγάλες ανατροπές! Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης», αναφέρει το κανάλι και η αγωνία κορυφώνεται!

Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες ώρα μηδέν!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το νέο πρόσωπο, το οποίο θα μπει στην ιστορία του «Σασμού», στην τρίτη σεζόν της σειράς για να φέρει, στην κυριολεξία, τα πάνω κάτω.

Είναι ο «εισβολέας», ο αστάθμητος παράγοντας, το πρόσωπο που φτάνει απροειδοποίητα στην Άνω Ποριά.

Πόσο θα επηρεάσει η παρουσία του τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

Ο Αντρέας Βρουλάκης έρχεται κι όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος. Θάνατος. Πώς θα γραφτεί ο Επίλογος; Με τι χρώμα;

Κι εάν ο ήχος του είναι ο ήχος του όπλου, ποιον θα βρει η σφαίρα στην καρδιά;

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35