Όλα τα τηλεπαιχνίδια της νέας σεζόν - Πότε κάνουν πρεμιέρα

Όλα τα τηλεπαιχνίδια της νέας σεζόν - Πότε κάνουν πρεμιέρα

Η TV φέτος δίνει πρωταγωνιστική θέση στα τηλεπαιχνίδια…

Η μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη των καναλιών κατακλύζεται, τη φετινή σεζόν, από τηλεπαιχνίδια. Μερικά νέα φορμάτ, μερικά άλλα παλιά γνώριμα, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο που θα κρατήσουν παρέα στο κοινό αλλά και για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν παρουσίαση.

Στον ΣΚΑΪ απογευματινή συντροφιά, στις 17.30, θα κρατά το συναρπαστικό παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με την πρώτη επίσημη να έχει οριστεί για αύριο. Τα πιο αστεία, αυθόρμητα και ανατρεπτικά ζευγάρια, μία μητέρα με το παιδί της, δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, σύζυγοι, ξαδέλφια, γείτονες, κάθε ευφάνταστος συνδυασμός ζευγαριού μπορεί να βρεθεί στην κουζίνα. Ο Μάρκος Σεφερλής θα βρεθεί στον ρόλο του οικοδεσπότη!

Με «εργαλεία» το χιούμορ και τις αξεπέραστες ατάκες του βοηθά στις προετοιμασίες των συνταγών, δίνει συμβουλές και καθοδηγεί τα ζευγάρια. Ο Εκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στον ρόλο του κριτή. Ο καταξιωμένος σεφ δοκιμάζει και αποφασίζει ποιο είναι το καλύτερο πιάτο και συνεπώς, ποια ομάδα συνεχίζει να παίζει! Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν δύο ομάδες των δύο ατόμων που έχουν συγκεκριμένο χρόνο για να εκτελέσουν τη συνταγή που έχουν επιλέξει. Μόνο ο ένας από τους δύο μπορεί να μαγειρέψει, ο άλλος βοηθά και καθοδηγεί. Το αντίπαλο ζευγάρι παρακολουθεί, σχολιάζει και δοκιμάζει το πιάτο των αντιπάλων. Ο κριτής δοκιμάζει τα πιάτα και αναδεικνύει τον νικητή της ημέρας. 1.000 ευρώ κάθε μέρα περιμένουν το νικητήριο ζευγάρι, που έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει και την επόμενη μέρα, έχοντας για αντίπαλο ένα νέο ζευγάρι.

Στην ίδια συχνότητα θα δούμε και την επιστροφή του «Μονομάχου» με τον Χρήστο Φερεντίνο, επίσης αύριο στις 18.45. Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες. Ενα συναρπαστικό φορμάτ, με εκατομμύρια fans εντός και εκτός τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο, που βασίζεται στο «1 vs 100» της εταιρίας Banijay Rights, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. 1 Μονομάχος, 100 αντίπαλοι, 1 μεγάλο έπαθλο έως 100.000 ευρώ! Ενας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100. Αν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob δώσει λάθος απάντηση, αποκλείεται από το παιχνίδι. Οσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Στόχος είναι ο «παίκτης-μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του «Mob» και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει! Οταν ο «Μονομάχος» ολοκληρώσει τη διεκδίκησή του απέναντι στο «Mob» εκτοπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, ένας από τους 100 παίρνει τη θέση του και χρίζεται ο επόμενος Μονομάχος.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35