«3ος ΟΡΟΦΟΣ»: Γραβάτες με κροκέτες

«3ος ΟΡΟΦΟΣ»: Γραβάτες με κροκέτες

Η νέα 15λεπτη σειρά, που μεταδίδεται καθημερινά από την ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:15, παρακολουθεί την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/10

Επεισόδιο 34ο: «Ερωτευμένος Γιώργος»

Ο Γιάννης πάει για να ψωνίσει κι ο Γιώργος βρίσκει ξανά την ευκαιρία να συναντήσει την Υβόννη. Ο Γιάννης επιστρέφει και η Υβόννη του ζητά ξανά να τη βοηθήσει.

Guest: Στον ρόλο του Γιώργου, ο Γιάννης Μόρτζος.

Επεισόδιο 35ο: «Συνταγή για γεμιστά»

Η Υβόννη έχει δεμένο το χέρι της, ενώ ο Γιάννης παθαίνει πανικό και προσπαθεί να τη βοηθήσει. Ο ίδιος θέλει να μαγειρέψει, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει.

Επεισόδιο 36ο: «Γραβάτες»

Ο Γιάννης ετοιμάζεται να βγει με παλιούς του φίλους παρά την δυσαρέσκεια της Υβόννης. Ο ίδιος δεν μπορεί να διαλέξει τι θα βάλει ανάμεσα σε δυο γραβάτες. Οι δυο τους τσακώνονται γιατί εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι οι φίλοι του είναι πολύ καλοί, ενώ η Υβόννη θεωρεί πως είναι υπερβολικά ηλικιωμένοι για νυχτερινές εξόδους.

Επεισόδιο 37ο: «Γουακαμόλε»

Ο Γιάννης επιστρέφει αργοπορημένος από την έξοδο του με τους φίλους, ενώ η Υβόννη είχε αρχίσει να ανησυχεί. Της εξηγεί πως πήγαν σε μεξικάνικο κι ο ίδιος έφαγε πολύ καυτερή γουακαμόλε και τον έχει πειράξει. Η Υβόννη προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος γκρινιάζει για τον σερβιτόρο που τους πρότεινε να τη φάνε.

Επεισόδιο 38ο: «Κροκέτες»

Ο Γιάννης άρχισε να λέει στην Υβόννη για κάτι κροκέτες που θα αντικαταστήσουν τα φάρμακα και που εκείνος σκέφτηκε να φτιάξει. Η Υβόννη φτιάχνει ποπ κορν περιμένοντας την εγγονή της που θα την φέρει η Αντωνία. Όταν έρχονται, η Αντωνία της λέει ότι ο γάμος της με τον Αντρέα περνάει κρίση.

 

3ος ΟΡΟΦΟΣ ΕΠ 40 τεζα

 

Επεισόδιο 39ο: «Τσάι με την εγγονή μου»

Η Αντωνία φεύγει για να πάει στον οδοντίατρο και η Αγγελική μένει στο σπίτι. Αρχίζει και συζητάει με την Υβόννη για ένα αγόρι, τον Δημήτρη, που έχει ερωτευτεί.

Επεισόδιο 40ό: «Πατρικό φίλτρο»

Η Αντωνία φεύγει. Ο Γιάννης και η Υβόννη συζητούν για την Αντωνία και τον Αντρέα μέχρι που ο Αντρέας έρχεται και ξεσπάει για την αδικία που συνέβη στη δουλειά του και επέφερε την απόλυσή του.

Επεισόδιο 41ο: «Το βιογραφικό»

Ο Γιάννης συνεχίζει να είναι απελπισμένος με το ζήτημα της δουλειάς και προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεμπροστιάσει το αφεντικό του. Η Υβόννη και ο Γιάννης προσπαθούν να τον βοηθήσουν να στείλει βιογραφικό σε άλλες εταιρίες.

Επεισόδιο 42ο: «Τα αθλητικά»

Ο Γιάννης αποφάσισε να αδυνατίσει και για να το πετύχει αυτό ήθελε τα σωστά παπούτσια για περπάτημα, αφού τα προηγούμενα δεν τον ικανοποιούσαν. Όμως, το ζευγάρι που διαλέγει είναι ιδιαίτερα ακριβό, προκαλώντας την σύγχυση και τα αντίποινα της Υβόννης.

Επεισόδιο 43ο: «Ο κρυφός ποιητής»

Εν απουσία του Γιάννη, ο Γιώργος βρίσκει ευκαιρία να επισκεφτεί το σπίτι της Υβόννης και να της απαγγείλει ένα ποίημα.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35