«ΗΛΕΚΤΡΑ»: Ο Νικόλας και η Κατερίνα ανακοινώνουν ότι θα παντρευτούν και προκαλούν απίστευτες αναταράξεις

«ΗΛΕΚΤΡΑ»: Ο Νικόλας και η Κατερίνα ανακοινώνουν ότι θα παντρευτούν και προκαλούν απίστευτες αναταράξεις

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της συναρπαστικής ερωτικής δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 6 έως και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, στις 19:10.

Δευτέρα  6 Νοεμβρίου 2023

Επεισόδιο 21ο. Ο Παύλος χαρίζει ένα ερωτικό δώρο στην Ηλέκτρα που θα της αλλάξει τη ζωή! Τι θα γίνει αν το μάθει ο Σωτήρης; Ο Νικόλας με την Κατερίνα ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν, κάτι που φέρνει απίστευτες αναταράξεις σε όλους! Ο Βασίλης, θέλοντας να επισπεύσει τον γάμο με την Ουρανία, θα ψάξει λεφτά για να κλεφτούν.   Όμως θα κάνει μια παρανομία, με τον κίνδυνο του θανάτου να παραμονεύει!

Τρίτη 7 Νοεμβρίου   2023

Επεισόδιο 22ο. Τα γενέθλια της Ηλέκτρας ξεκινάνε με τους χειρότερους οιωνούς. Η ίδια συνειδητοποιεί τα χρόνια που πέρασαν αλλά και το δυσοίωνο μέλλον που την περιμένει καθώς οι απειλές του Νικόλα θα συνεχίσουν να την καταδιώκουν. Ο Βρεττός συνωμοτεί με τον Χάρη βάζοντας σε λειτουργία ένα σχέδιο, προκειμένου να ανακαλύψουν τον ένοχο της φωτιάς. Θα τα καταφέρουν ή τα πράγματα θα περιπλεχθούν περισσότερο; Ο Νώντας συνεχίζει να κρατείται στη χωροφυλακή, ώσπου θα λάβει βοήθεια από έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Παύλος θα δεχτεί την επίσκεψη του Νικόλα και η συζήτηση θα πάρει επικίνδυνη τροπή.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 1 ηλεκτρα

 

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Επεισόδιο 23ο. Η Ηλέκτρα αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα, ύστερα από ένα ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων που θα λάβει απ’ τον Παύλο. Θ’ αποδειχθεί όμως βήμα ελευθερίας… ή απόλυτης καταστροφής; Η Κατερίνα αποφασίζει να κάνει την επανάσταση της, προκαλώντας σεισμό στο σπίτι των Σαγιάδων. Την ίδια ώρα όμως, η επιμονή του Νικόλα για την Κατερίνα θα βάλει κάποιους σε σκέψεις. Είναι άραγε στ΄ αλήθεια ερωτευμένος μαζί της ή αποσκοπεί κάπου μ’ αυτήν τη σχέση; Η Φιλιώ κρυφακούει το Νικόλα να μιλά στη μάνα του για την Κατερίνα. Θα κάνει το βήμα να αποκαλύψει τα πάντα στην Κατερίνα;

Πέμπτη  9 Νοεμβρίου 2023

Επεισόδιο 24ο. Ο Παύλος συγκρούεται με τον Περλεπέ, κινδυνεύοντας να χάσει πολλά περισσότερα από τη θέση του στο σχολείο. Θα μπορέσει κάποιος να τον βοηθήσει; Ο Νικόλας πιέζει την Κατερίνα να φύγουν από το νησί. Εκείνη αντιστέκεται. Θα την πείσει; Πώς θα αντιδράσουν οι Βρεττοί μετά τη μανιασμένη επίθεση της Ηλέκτρας; Κι η Ζωή, τι σχεδιάζει με τους γιους της;



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35