«Η παραλία»: Ο Καραχάλιος ξεμπροστιάζει τον Λοΐζο για τη σκοτεινή συνεργασία του με τον Παπαγιαννάκη

«Η παραλία»: Ο Καραχάλιος ξεμπροστιάζει τον Λοΐζο για τη σκοτεινή συνεργασία του με τον Παπαγιαννάκη

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 18 έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, στις 22:45

 

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67 9 17.12

 

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 65

Τα μυστικά που συνδέουν τον Νικήτα και τη Νικολίνα βρίσκονται υπό απειλή, γεγονός που φέρνει τη Νικολίνα σε δύσκολη θέση. Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στον Λοΐζο σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών που τον έχει μπλέξει, δηλώνοντας ρητά ότι δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με τις σκοτεινές του υποθέσεις. Ο Σήφης, ξέγνοιαστος πια με την παρουσία της Αναστασίας στο καφενείο, απολαμβάνει τη ζωή του και συμμετέχει ενεργά στις αποστολές που τους αναθέτει ο Διονύσης στον πόλεμο με τον Παπαγιαννάκη.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 66

Έπειτα από την εξομολόγηση του Σήφη, ο Καραχάλιος αποφασίζει να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών και παρακολουθεί τον Λοΐζο, ανακαλύπτοντας την κρυφή σχέση που έχει συνάψει με τον Τόμι. Παράλληλα, η κοινωνικότητα της Ελένης γίνεται όλο και πιο έντονη, ενώ δέχεται το επίμονο φλερτ του αδερφού μιας φίλης της από τη λέσχη βιβλίου. Η Ελένη, με τη σειρά της, κολακεύεται αφάνταστα και επιδιώκει την παρέα του. Η επιστροφή του Μαρκ στο κοινόβιο των χίπηδων θα φέρει μεγάλη χαρά σε όλους, αλλά θα προκαλέσει άγχος στη Μαρία, η οποία δεν έχει μοιραστεί με κανέναν την αποχαιρετιστήρια νύχτα που πέρασαν μαζί.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 67

Ο Διονύσης, με βαριά καρδιά, υποκύπτει στις πιέσεις της Υπατίας, αλλά και της οικογένειάς του και κινητοποιώντας τις πολιτικές του γνωριμίες, μεσολαβεί ώστε ο Χάρι επιτέλους να αποφυλακιστεί. Ίσως βέβαια να είναι πλέον ήδη πολύ αργά. Ο Καραχάλιος αντιμετωπίζει τον Λοΐζο και προς μεγάλη του έκπληξη τον ξεμπροστιάζει, σχετικά με την εμπλοκή του στη σκοτεινή συνεργασία με τον Παπαγιαννάκη.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 68

Ο Στιβ είναι υποτονικός με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο κοινόβιο και κυρίως με το γεγονός ότι ο Μάρτιν είναι ο νέος αρχηγός των χίπηδων. Στο κοινόβιο καταφθάνει η Σάρα, μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία τραβάει όλα τα βλέμματα του κοινοβίου και του χωριού λόγω της εμφάνισής της. Παράλληλα, η Ναταλί ζητάει από τον Δημητρό να της ζωγραφίσει έναν πίνακα για το Mermaid και εκείνος ετοιμάζει ένα έργο που τον κάνει πραγματικά χαρούμενο.

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35