«ΗΛΕΚΤΡΑ»: Η Φιλιώ συνειδητοποιεί ποιος πραγματικά είναι ο Νικόλας

«ΗΛΕΚΤΡΑ»: Η Φιλιώ συνειδητοποιεί ποιος πραγματικά είναι ο Νικόλας

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της συναρπαστικής ερωτικής δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 15 έως και την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024, στις 19:10

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55 4.12.1

 

Στον ρόλο του Κωνσταντή ο Νίκος Ιωαννίδης

Δευτέρα  15 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 53ο

Το 1973 ξεκινά με την επιβεβαίωση δυο θανάτων: της Πόπης και της Ντίνας, της αδερφής του Παύλου. Ο Χάρης κρατά μυστικό το θάνατο της Πόπης, για να παγιδεύσει το δολοφόνο της. Ο Παύλος, απαρηγόρητος. Η Ηλέκτρα προφασίζεται πως πάει στη Μάρω για να μπορέσει να τον συναντήσει. Το πρωί της Πρωτοχρονιάς ο Σωτήρης παγιδεύει την Ηλέκτρα. Πώς θα του ξεφύγει; Ο Βρεττός εντάσσει τον Κωνσταντή στο σχέδιο εκδίκησής του για τον Σεραφεντίνογλου. Ο Χάρης αντιλαμβάνεται το λόγο που ο δολοφόνος έβαλε φωτιά στο πτώμα της Πόπης και πιθανολογεί ότι θα επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Ο Νικόλας, όντως, πηγαίνει στο δάσος. Οι δύο άντρες κινούνται ταυτόχρονα προς το ίδιο σημείο.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 54ο

Ο Νικόλας ανακαλύπτει τρομοκρατημένος ότι το πτώμα της Πόπης έχει εξαφανιστεί. Για να καλύψει τις υποψίες στο πρόσωπό του, συναντά τον Μίμη και τον πείθει ότι ύποπτος για τον φόνο είναι ο Φανούρης. Η Ηλέκτρα προσπαθεί να πείσει τη Φιλιώ να μην παντρευτεί τον Νικόλα. Παράλληλα, η Κατερίνα μαθαίνει τυχαία ότι ο μισθός για τη δουλειά της στο καφενείο πληρώνεται από τη μητέρα της κι αυτό την κάνει να συγκρουστεί άγρια με τη Δόμνα. Ο Βρεττός θύμα της μηχανορραφίας του Νικόλα, αποκληρώνει τελικά τον Σωτήρη, ενώ η Ηλέκτρα συναντιέται με τον Παύλο στο καταφύγιό τους. Της ζητά να φύγουν μαζί. Θα το αποφασίσει;

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 55ο

Ο Νικόλας στήνει παγίδα στον Φανούρη ώστε να ενοχοποιήσει εκείνον για τη φωτιά αλλά και τον φόνο της Πόπης. Ο Παύλος αρχίζει να καταστρώνει τη φυγή του από το νησί είτε με, είτε χωρίς την Ηλέκτρα. Η Ηλέκτρα μαλώνει άγρια με τον Σωτήρη, ο οποίος σηκώνει χέρι να την χτυπήσει! Η Φιλιώ μαθαίνει από τη μάνα της ότι η Πόπη σκοτώθηκε αλλά δεν πρέπει να το μαρτυρήσει πουθενά επειδή οι έρευνες συνεχίζονται. Η Φιλιώ συνδέει τα γεγονότα που γνωρίζει, συνειδητοποιώντας πως ο πρώτος ύποπτος για τον φόνο είναι ο μέλλων άντρας της!

Πέμπτη  18 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 56ο

Ο Φανούρης δείχνει τα δόντια του στο Νικόλα, ενώ το φιλμ που βρέθηκε στο σπίτι της Πόπης, εμφανίζεται στο φωτογραφείο. Την ίδια ώρα, στο σπίτι της Μερόπης ετοιμάζουν το κρεβάτι πριν από το γάμο, ενώ στο ναυπηγείο κόβουν την πίτα. Ο Βασίλης προσεγγίζει τον Κωνσταντή για το καΐκι του, για να εξυπηρετήσει ένα φίλο. Ήταν καλή αυτή η κίνηση; Πόσο εκθέτει τον Παύλο; Κι όχι μόνο τον Παύλο, αφού εκείνος, επιμένει να πιέζει την Ηλέκτρα για να φύγουν μαζί, ακόμα και στο σπίτι της Μερόπης, μπροστά σε όλους και κυρίως μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Σωτήρη!



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35