«Η παραλία»: Ο Χάρι ψάχνει πληροφορίες για τη δολοφονία της Υπατίας

«Η παραλία»: Ο Χάρι ψάχνει πληροφορίες για τη δολοφονία της Υπατίας

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 19 έως και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στις 22:45

 

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 96 3.17.2

 

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 93

Ο Γράντος, σε μια στιγμή αδυναμίας, αποκαλύπτει στον Χάρι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο της Υπατίας και ο Χάρι, με τη σειρά του, βρίσκει τον Διονύση, απαιτώντας να μάθει περισσότερα. Παράλληλα, η Τες βρίσκεται σε απόγνωση με τη συμπεριφορά του Γράντου και παρακαλεί τον Χάρι να μεσολαβήσει λόγω των γλωσσικών δυσκολιών που υπάρχουν ανάμεσά τους. Η Μαρία επισκέπτεται τον πατέρα της για πρώτη φορά από τότε που μετακόμισε στο κοινόβιο, όμως η συνάντησή τους δεν έχει θετική εξέλιξη καθώς οι σχέσεις τους και τα συναισθήματά τους είναι τεταμένα.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 94

Η καινούργια σχέση της Νάταλι με τη Μέλανι έχει προσελκύσει τα μάτια των ανθρώπων του χωριού πάνω τους, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση και τις δύο. Με αφορμή την επικείμενη συναυλία των χίπηδων, δημιουργείται μια ομάδα προστασίας, η οποία επαναφέρει σκληρές αναμνήσεις στον Στιβ από τον πόλεμο του Βιετνάμ, αλλά η Νάταλι συμπαραστέκεται στον φίλο της και τον ηρεμεί με τον δικό της τρόπο. Το ίδιο βράδυ, ο Χάρι σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Γράντο, μοιράζεται μαζί του το παρελθόν του και την πρόσφατη ανακάλυψη του πραγματικού του πατέρα, φέρνοντας στο προσκήνιο την ανάγκη του Γράντου να μάθει για τους βιολογικούς του γονείς.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 95

Η επιχείρηση της Νόνας έχει ανθίσει και τα οικονομικά της βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, φέρνοντάς την όλο και πιο κοντά στη δημιουργία ενός δεύτερου φούρνου. Ωστόσο, όταν ζητάει από τον Τόμι να γίνουν συνέταιροι, η απάντησή του την προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα. Στο Mermaid Café όπου διαβάζει αμέριμνος το βιβλίο του ο Χάρι, τον πλησιάζει ο Λοΐζος ζητώντας του να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της χαμένης του αδερφής, καθώς δεν πρόλαβε να τη γνωρίσει όσο ήθελε.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 96

Ο Χάρι βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με τη δημιουργία ενός ιατρείου προς τιμή της Υπατίας, καθώς προβληματίζεται για το αν θα αξιοποιήσει τη βοήθεια που του προσφέρει ο Διονύσης. Τον ίδιο καιρό, ο Μαρκ και η Μαρία έχουν εντάσεις στη σχέση τους, καθώς ο Μαρκ αισθάνεται ότι η Μαρία, στην προσπάθειά της να αλλάξει νοοτροπία και να γίνει χίπισσα, έχει χάσει τον εαυτό της.  Η τελευταία ελπίδα του Γράντου για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον βιολογικό του πατέρα, βρίσκεται στα χέρια του Αρβανιτάκη.Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35