Τρεις τρόποι να απογειώσεις άμεσα τη σεξουαλική σου ζωή...

Τρεις τρόποι να απογειώσεις άμεσα τη σεξουαλική σου ζωή...

Το σεξ για πολλούς έχει γίνει μια ακόμα δουλειά. Για να μην μπούμε αγγαρεία. Γιατί οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι πρέπει να το χωρέσουν στην ζωή τους, σε μια καθημερινότητα όμως στην οποία έχουν πολλά να σκεφτούν και να κάνουν.

Η καθημερινότητα, το άγχος και η συνήθεια δημιουργεί προβλήματα μέσα στο ζευγάρι. Δεν υπάρχει το ίδιο πάθος, η ίδια έλξη, ο ίδιος πόθος αν προτιμάτε. Ωστόσο εκτός από απόλαυση, το σεξ είναι σημαντικό για την σωματική και την ψυχική μας υγεία. Και όταν το απολαμβάνουμε πραγματικά, τότε τα οφέλη αυτά πολλαπλασιάζεται.

Τι πρέπει να κάνετε για να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή; Πολλά πράγματα. Αρκεί να έχετε διάθεση. Όπως τα τρία παρακάτω:

Αυθορμητισμός και όχι ρουτίνα

Το σεξ δεν πρέπει να είναι μέρος της ρουτίνας σας. Δεν πρέπει να προγραμματίζεται και να γίνεται μια ακόμα δουλειά. Οι ειδικοί συστήνουν να γίνετε όλο και πιο αυθόρμητοι στο σεξ και να μην ακολουθείτε μια συγκεκριμένη και συνηθισμένη ρότα. Αλλάξτε τις λεπτομέρειες και κάθε φορά θα είναι διαφορετικό.

Τα προκαταρκτικά είναι το ήμισυ του παντός

Τα προκαταρκτικά είναι σίγουρα το 50% της σεξουαλικής πράξης. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι είναι παραπάνω. Οπότε αφιερώστε χρόνο, μην βιαστείτε και θα δείτε ότι η σεξουαλική σας ζωή και όρεξη θα αλλάξει.

Ότι σκέφτεστε πείτε το

Αν σας αρέσει ή αν δεν σας αρέσει κάτι πάνω στο σεξ, πρέπει να το γνωρίζει το έτερον σαν ήμισυ. Η επικοινωνία είναι ο πιο σίγουρος και άμεσος τρόπος βελτίωσης της σεξουαλικής ζωής σας. Μιλήστε για το τι θέλετε από την πράξη και μοιραστείτε όλες τις φαντασιώσεις σας.

Πηγή: https://www.e-radio.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35