Super League: Δώρο του Ευρωπαίου ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό του «λίγου» Μπόλονι – Η βαθμολογία στα play offs (photos & video)

Super League: Δώρο του Ευρωπαίου ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό του «λίγου» Μπόλονι – Η βαθμολογία στα play offs (photos & video)

Ο ΠΑΟΚ με το 2-1 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, εξασφάλισε την Ευρώπη κι έκανε δώρο στον Παναθηναϊκό. Τελικός πλέον την Κυριακή ανάμεσα στο «τριφύλλι» με την Ένωση. Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο Άρης παρά το 1-1 με Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε ξανά την ΑΕΚ. Για τέταρτη φορά σε 1,5 μήνα!

Με το ίδιο σκορ, 2-1, όπως στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου, με την Ένωση στην Τούμπα, απέδρασε από το ΟΑΚΑ και είναι πλέον μόνος δεύτερος.

Οι Θεσσαλονικείς με τον νέο θρίαμβο κόντρα στην ΑΕΚ εξασφάλισαν και μαθηματικά την έξοδο στην Ευρώπη και κίνητρο είναι τώρα η δεύτερη θέση.

Η νίκη του ΠΑΟΚ ευνόησε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παρά τη γκέλα 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης μείωσε από την ΑΕΚ στους τρεις βαθμούς και πλέον την Κυριακή υπάρχει τελικός Ευρώπης στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Ο Άρης, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό κι έμεινε στο 1-1, είναι στο +4 από την ΑΕΚ και το +7 από τον Παναθηναϊκό και κρατάει την τύχη στα χέρια του, όπως χαρακτηριστικά γράφει το onsports.gr

1β

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ:

https://www.youtube.com/watch?v=BtkoilFaf8Y



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35