3 απλές συμβουλές των ειδικών για να περπατάμε περισσότερο το 2022

3 απλές συμβουλές των ειδικών για να περπατάμε περισσότερο το 2022

3 απλά tips για να περπατάς πολύ περισσότερο το 2022…

Έχουμε μάθει να συνδέουμε το περπάτημα περισσότερο με μία χαλαρωτική δραστηριότητα και λιγότερο με τη γυμναστική. Αυτό είναι καλό για ανθρώπους σαν εμένα που δεν το παίρνουν απόφαση να δεσμευτούν με την άσκηση, και θέλουν κάτι πιο απλό και χαλαρό.

Το περπάτημα έχει άπειρα οφέλη σε ανοσοποιητικό, διάθεση, στον ύπνο και στην ανανέωση του αέρα μας. Μήπως όμως μπορούμε να κάνουμε μικρά πράγματα για να αυξήσουμε τα οφέλη και να γυμναστούμε λίγο παραπάνω; Πάντα ακούγοντας το σώμα μας και τις ανάγκες του, πάμε να υιοθετήσουμε 3 απλούστατα tips που μας δίνουν οι ειδικοί για το 2022.

Βάλε χρονόμετρο

Είναι πάρα πολύ απλό. Αντί να το βάζουμε γενικά στο πρόγραμμα, βάζουμε 20 λεπτά στο χρονόμετρο και δεν σταματάμε το περπάτημα. Μία γρήγορη βόλτα, μόνη ή με φίλους, ή περπάτημα μέχρι τη δουλειά με τόσο διάρκεια.

Ξεχνάμε το ασανσέρ

Έλα παραδέξου το. Παίρνεις το ασανσέρ από βαρεμάρα και όχι επειδή το χρειάζεσαι πραγματικά. Υπολόγισε όμως πόσα βήματα θα κάνεις αν ανεβοκατεβαίνεις τους 4 ορόφους που μένεις, έστω και μία φορά την ημέρα.

Πάρκαρε πιο μακριά

Τρελαίνεσαι από χαρά όταν βρίσκεις να παρκάρεις έξω από τη δουλειά, αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία και τη διάθεση. Πάρκαρε όσο πιο μακριά μπορείς και να τα 20 λεπτά της ημέρας.

Πηγή: https://jenny.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35