Ο Έλληνας ταξιτζής που έκανε 4,6 εκ. χιλιόμετρα με το ίδιο αυτοκίνητο!

Ο Έλληνας ταξιτζής που έκανε 4,6 εκ. χιλιόμετρα με το ίδιο αυτοκίνητο!

Ο Γρηγόριος Σαχινίδης εκ Θεσσαλονίκης, οδηγός ταξί  έκανε 4,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα με το ίδιο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes Benz 240D κατασκευής έτους 1976!

Ως αποτέλεσμα του ζητήθηκε από την γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων να ‘’δωρίσει’’ το αυτοκίνητο στο Μουσείο της στην Στουτγάρδη, καθώς έσπασε παγκοσμίως το ρεκόρ διανυθέντων   χιλιομέτρων, για κάθε τύπου αυτοκινήτου της σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Το 1981 ο κος Σαχινίδης, έχοντας όνειρο να γίνει ένας επαγγελματίας οδηγός ταξί και με την βοήθεια του αδερφού του έφεραν μεταχειρισμένο από την Γερμανία (ήδη 4 ετών τότε), το εν λόγω ταξί.

Κατόπιν, στα 23 χρόνια κυκλοφορίας του ταξί, ο κ. Σαχινίδης με υπερηφάνεια εξυπηρέτησε αρκετούς αξιωματούχους και αστέρες, όπως ο αστέρας του ποδοσφαίρου Gerd Müller, ενώ μετέφερε επίσης ανθρωπιστικά αγαθά σχεδόν τετρακόσιες φορές στην υπό πόλεμο τότε Σερβία.

Το 2004 και αφού παρέδωσε το αυτοκίνητο στο μουσείο της Mercedes, έλαβε ως αντάλλαγμα από τον πρόεδρο της Alexander Paufler ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο C200 CDI.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35