Ζώδια και φιλία: Αυτοί είναι οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο

Ζώδια και φιλία: Αυτοί είναι οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο

Το ζώδιό σου μπορεί να πει πολλά την προσωπικότητά σου, ακόμα κι αν εσύ ακόμα αγνοείς κάποια από τα στοιχεία της. Τα ενδιαφέροντά σου, τα πράγματα που απεχθάνεσαι, η ιδανική καριέρα, οι ερωτικοί σου σύντροφοι και οι καλύτεροι σου φίλοι. Όλα κομμάτια της ζωής σου, στα οποία ο αστρολογικός σου χάρτης δίνει, κάποιες κατευθύνσεις.

Οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο…

Υπάρχουν μερικά ζώδια που από την στιγμή που θα βρεθούν μαζί, οι πιθανότητες για μια νέα φιλία είναι πραγματικά πολλές. Η επαφή τους είναι αβίαστη και ουσιαστική, αλλά και διασκεδαστική. Ό,τι αναζητάς δηλαδή σε μια φιλία. Αν θέλεις να μάθεις ποιος είναι το ζώδιο που κάνει τον/την  ιδανικό/ή κολλητό/ή σου, συνεχίστε να διαβάζεις.

Κριός

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, που σημαίνει ότι ξεκινούν φιλίες πολύ γρήγορα, βουτώντας με το κεφάλι χωρίς δισταγμό. Ένας φίλος ή μια φίλη Κριός, δίνει κίνητρα και προσπαθεί πάντα να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Ο Κριός τα πηγαίνει καλύτερα με άλλα ζώδια της φωτιάς, όπως ο Τοξότης. Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς απολαμβάνουν πραγματικά το ένα τη συντροφιά του άλλου, επιλέγοντας να περνούν νύχτες μιλώντας για υψηλότερες αναζητήσεις ζωής. Ο Κριός λατρεύει το έξυπνο μυαλό του Τοξότη, ενώ ο Τοξότης θαυμάζει την τολμηρή προσωπικότητα του Κριού.

Μια άλλη ευνοϊκή φιλία είναι ο Κριός και οι Δίδυμοι. Αυτοί οι δύο απολαμβάνουν να περνούν ποιοτικό χρόνο συζητώντας ο ένας με τον άλλον στο τηλέφωνο. Κάνει ο ένας τον άλλον να αισθάνεται άνετα, καθώς ο Δίδυμος βασίζεται στον Κριό για καλές συμβουλές, που του αρέσει να τις δίνει, και ο Κριός μοιράζεται ελεύθερα κουτσομπολιά και μυστικά. Ο Δίδυμος είναι το αδερφάκι που δεν είχε ποτέ ο Κριός.

Οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο – Ταύρος

Είτε πρόκειται για ρομαντική σχέση είτε για φιλία, ο Ταύρος είναι εξαιρετικά πιστός. Γι’ αυτό, όταν δύο Ταύροι σμίξουν, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα λιγότερο από αγάπη και αμοιβαία κατανόηση. Λατρεύουν το καλό φαγητό, το κρασί και είδη πολυτελείας, ενώ ενθαρρύνουν τους άλλους σε καλλιτεχνικές και αισθησιακές αναζητήσεις.

Ένα άλλο ζώδιο της γης που είναι συμβατό με τον Ταύρο, είναι η Παρθένος. Και οι δύο απολαμβάνουν ο ένας το προσγειωμένο και χαλαρό vibe του άλλου. Ομοίως, ο Ταύρος απολαμβάνει επίσης ποιοτικό χρόνο με τους Καρκίνους, που δίνουν την ίδια αξία στις σχέσεις. Ο Ταύρος επιτρέπει στον Καρκίνο να αισθάνεται ασφαλής για να εγκαταλείψει τη ζώνη άνεσής του και σε αντάλλαγμα, ο Ταύρος αισθάνεται την τρυφερή αγάπη ενός Καρκίνου.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ως φίλοι θα είναι πάντα στο πλευρό σου, προσφέροντας μια διαφορετική αντίληψη για καταστάσεις. Πράγμα που βοηθά άλλα ζώδια να αναπτυχθούν. Δίδυμοι και Παρθένοι, είναι οι απόλυτοι φίλοι με τη δύναμη του Ερμή να τους ενώνει και στα καλά και στα άσχημα. Και τα δύο αυτά ζώδια έχουν παρόμοιο στυλ επικοινωνίας. Perfect match με το «καλημέρα».

Οι Δίδυμοι αγαπούν επίσης τους φίλους τους Ζυγούς γιατί και οι δύο προσφέρουν κάτι μοναδικό στη φιλία. Ο Ζυγός προσθέτει δημιουργικότητα στη διανόηση των Διδύμων ανοίγοντας νέους, συναρπαστικούς και καλλιτεχνικούς ορίζοντες στους Διδύμους, που δεν λένε ποτέ όχι σε νέα ερεθίσματα. Σε αντάλλαγμα, οι Δίδυμοι διδάσκουν τον Ζυγό τους για το πώς να ζουν μια ζωή, έχοντας έναν υψηλότερο σκοπό.

Καρκίνος

Οι Ζυγοί και οι Καρκίνοι θα διασκεδάσουν περισσότερο μαζί πηγαίνοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, συναυλίες και πάρτι. Ενώ Καρκίνος και Σκορπιός θα συνδεθούν σε συναισθηματικό επίπεδο. Χρησιμοποιούν τη διαίσθησή τους και τις ψυχικές τους ικανότητες, κάτι που επιτρέπει σε αυτούς τους φίλους να βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Οι Ιχθύες θα καταλάβουν επίσης τις συναισθηματικές τάσεις του Καρκίνου. Και αν ο Καρκίνος αναζητά έναν πρακτικό αλλά με κατανόηση φίλο, ο Αιγόκερως δεν θα απογοητεύσει ποτέ. Αυτοί οι φίλοι ισορροπούν ο ένας τον άλλον. Ο Αιγόκερως δίνει πρακτικές συμβουλές και ο Καρκίνος προσφέρει μια πιο ευαίσθητη οπτική για τα θέματα. Αυτές οι διαφορές προσελκύουν ο ένας τον άλλο, δημιουργώντας μια διαρκή φιλία.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35