10 συνήθεις φόβοι και φοβίες σκύλων…

10 συνήθεις φόβοι και φοβίες σκύλων…

Πολλά σκυλιά υποφέρουν από φόβους και φοβίες. Αυτές οι φοβίες μπορεί να έχουν ποικίλες αιτίες, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης πρώιμης κοινωνικοποίησης ή μιας αρνητικής εμπειρίας στο παρελθόν. Τα σημάδια περιλαμβάνουν τρέμουλο, σάλια, γάβγισμα, καταστροφική συμπεριφορά και σε ορισμένες περιπτώσεις επιθετικότητα.

Φοβάται ο σκύλος σας; Έχετε καθορίσει γιατί; Μάθετε για μερικούς από τους πιο συνηθισμένους φόβους και φοβίες για σκύλους, ώστε να μπορέσετε να βοηθήσετε τον σκύλο σας.

Ο φόβος της βροντής

Η αστραφοβία, ο φόβος της βροντής, είναι πολύ συχνή στους σκύλους. Ο βαθμός αυτού του φόβου μπορεί να διαφέρει από σκύλο σε σκύλο. Κάποιοι μπορεί να έχουν απλώς έναν ήπιο φόβο για βροντή. Σε αυτή την περίπτωση, ένας σκύλος μπορεί να τρέμει ελαφρά ή μπορεί να παρατηρήσετε πεπλατυσμένα αυτιά, γουρλωμένα μάτια και τυλιγμένη ουρά κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Άλλα σκυλιά μπορεί να έχουν μια πιο σοβαρή φοβία που τους οδηγεί στο να κρυφτούν, να γίνουν καταστροφικοί ή ακόμα και να χάσουν τον έλεγχο του τα έντερα ή την ουροδόχο κύστη τους.

Και πάμε να διαβάσουμε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35