Τι είναι το «Σχέδιο LUCID»… που προκαλεί ανησυχία;

Τι είναι το «Σχέδιο LUCID»… που προκαλεί ανησυχία;

Η εμφάνιση ενός εφιαλτικού, ολοκληρωτικού αστυνομικού κράτους είναι πια επικείμενη.

Αυτό είναι το απόλυτα τεκμηριωμένο μήνυμα και προειδοποίηση που αντηχεί μέσα απ’ αυτές τις σελίδες. Μην νομίσετε ούτε για μια στιγμή ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορείτε να διαφύγετε από αυτό το τερατώδες σύστημα που αναδύεται μπροστά μας.

Όταν το Σχέδιο LUClD τεθεί σε πλήρη λειτουργία, κάθε άνθρωπος πάνω στη γη θα είναι αναγκασμένος να υποκύψει στην εξουσία της πιο φρικτής σκλαβιάς που υπήρξε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία, της κυβερνο-ηλεκτρονικής.

Οι διαστάσεις του σχεδίου LUClD

Ας δούμε το απίστευτο μέγεθος και τις διαστάσεις του Σχεδίου LUClD. Πρώτο, υποχρεώνει κάθε ενήλικα και παιδί ακόμα και τα νεογέννητα βρέφη να πάρουν μια Παγκόσμια Βιομετρική Κάρτα εξακρίβωσης των στοιχείων Ταυτότητας (Universal Βίοmetrics I.D. Card). Μια "Έξυπνη Κάρτα" δηλαδή, εφοδιασμένη με προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικό μικροτσίπ.

Αυτή η πανίσχυρη, επαναπρογραμματίσιμη κάρτα ταυτότητας θα μπορεί να αποθηκεύσει εκατομμύρια μπάιτς (bytes) πληροφοριών που θα αφορούν τον φορέα της: τη φωτογραφία του, τα δακτυλικά και πελματικά αποτυπώματα, τη σάρωση της ίριδας του ματιού, το γονότυπο του DNA, τα δεδομένα του ανθρώπινου λευκοκυτταρικού αντιγόνου, την οικονομική κατάσταση και την προσωπική βιογραφία.

Οι φάκελοι του κυβερνοχώρου του LUClD θα γίνονται άμεσα διαθέσιμοι στους χιλιάδες ερευνητικούς και απρόσωπους πράκτορες των αστυνομικών υπηρεσιών και των κρατικών γραφειοκρατών ολόκληρου του κόσμου. Όλα τα βιογραφικά στοιχεία και οι προσωπικές πληροφορίες που μας αφορούν, θα μπορούν να συνδυαστούν, να διαδικτυωθούν, να διασταυρωθούν και να επεξεργασθούν από ένα ενιαίο Κεντρικό Αρχείο που θα εγκαταστήσει το Σύστημα.

Μέσα σ' αυτή την άβυσσο των πληροφοριακών τραπεζών δεδομένων θα εισρέουν ατέλειωτα ποτάμια πληροφοριών αμέτρητα τρισεκατομμύρια μπιτς (bits) δεδομένων στιγμιαία, σταθερά και μυστικά, συσσωρεύοντας και... συσσωρεύοντας ωκεανούς πληροφοριών.

Οι πληροφορίες επίσης θα εισέρχονται και από τους ψηφιακούς σαρωτές (σκάνερ) λέιζερ που υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ, στα πολυκαταστήματα και στις εταιρείες, που θα καταγράφουν κάθε προϊόν που αγοράζετε.

Πληροφορίες για τις καθημερινές σας συνήθειες και κινήσεις θα εισέρχονται στο θηριώδες αυτό σύστημα και μέσω των κατασκοπευτικών δορυφόρων, που πετούν συνεχώς πάνω από τα κεφάλια μας, παρατηρώντας μας σαν τα ερευνητικά μάτια κάποιου υπερφυσικού ιπτάμενου αετού, έτοιμου να εφορμήσει και να κατασπαράξει τα άτυχα θύματά του.

Κρυμμένες, μικροσκοπικές βιντεοκάμερες θα καταγράφουν τις δραστηριότητές μας, μέσα και έξω από τα σπίτια μας, μέρα νύχτα, παραβιάζοντας βάναυσα το απόρρητο της ιδιωτικής μας ζωής, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να μεταδίδουν αστραπιαία -μέσω των γραμμών οπτικών ινών τους τεράστιους, οπτικά καταγεγραμμένους, φακέλους δεδομένων στα κεντρικά του Συστήματος.

Σήμερα δεν είναι καθόλου δημοφιλές να παρουσιάζεται ένα μήνυμα «ζόφου και θανάτου». Οι άνθρωποι παντού φαίνεται να έχουν παγιδευτεί στην άρνηση της πραγματικότητας.

Φοβούνται τη σκληρή αλήθεια και κλείνουν τα μάτια μπροστά της. Ενεργούν και συμπεριφέρονται όπως η στρουθοκάμηλος όταν κινδυνεύει. Κατά συνέπεια, την αποφεύγουν και τη διώχνουν από τη σκέψη τους και τη συνείδησή τους. Αυτό όμως είναι δείγμα δειλίας και εγκυμονεί την προδοσία. Δεν θα ήταν ωστόσο καλύτερα να ξέρουμε την αλήθεια, όσο πικρή και σκληρή κι αν είναι, να επισημάνουμε τους επερχόμενους κινδύνους και να προετοιμαστούμε για το χειρότερο;

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά, ολόκληρο το άρθρο 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35