ΕΟΦ: Προειδοποίηση για συμπλήρωμα που κυκλοφορεί για απώλεια βάρους

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για συμπλήρωμα που κυκλοφορεί για απώλεια βάρους

Το προϊόν διαφημίζεται ως συμπλήρωμα σε κετογονικές δίαιτες αλλά δεν νομιμοποιείται να φέρει ισχυρισμούς περί απώλειας βάρους. 

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του προϊόντος ΚΕΤΟBLACK premium, το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως συμπλήρωμα διατροφής για την απώλεια βάρους. Το σκεύασμα αυτό δεν είναι γνωστοποιημένο συμπλήρωμα διατροφής.  Επίσης, δεν νομιμοποιείται να φέρει ισχυρισμούς περί απώλειας βάρους. 

Το KETOBLACK premium διακινείται διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του είναι άγνωστη. Επισημαίνεται ότι κατά την παραγγελία των προϊόντων μέσω των ιστοσελίδων, οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια έτοιμη φόρμα παραγγελίας, χωρίς να γνωρίζουν είτε που απευθύνουν τα στοιχεία τους, είτε ποιος θα τα διαχειριστεί, είτε την εταιρεία που έχει τη νομική ευθύνη του προϊόντος. Όπως αναφέρεται στην διαφήμιση το Keto Black Premium είναι ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής που υποστηρίζει κετογονικές δίαιτες που στοχεύουν στο αδυνάτισμα.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το KETOBLACK premium, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Πηγή: https://cibum.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35