Το σχήμα των δαχτύλων μας λέει πολλά για την προσωπικότητά μας!

Το σχήμα των δαχτύλων μας λέει πολλά για την προσωπικότητά μας!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους συνδέεται η προσωπικότητα με τις φυσικές μας ιδιότητες. Τα χέρια μας όμως ξεχωρίζουν. Τα χέρια μας κατέχουν περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή μας και αποκαλύπτουν πολλά για τον τρόπο που ενεργούμε, συμπεριφερόμαστε και κάνουμε διάφορες επιλογές.

Ένας τρόπος να αναλύσουμε την προσωπικότητά μας είναι κοιτάζοντας το σχήμα των δακτύλων μας. Μπορείτε να το κάνετε διαλέγοντας ανάμεσα στις επιλογές A,B,C της εικόνας. Επιλέξτε αυτό που μοιάζει περισσότερο με τα δικά σας δάχτυλα και παρακάτω θα μάθετε πως η προσωπικότητά σας συνδέεται με το σχήμα τους.

Το Α σχήμα δαχτύλων που είναι σχετικά ευθεία αντιστοιχούν στα εξής:

-Κρύβετε τα αισθήματα σας και δεν τα εκφράζετε αν και είστε συναισθηματικοί. Προτιμάτε να δείχνετε άνετοι, ήρεμοι και να φαίνεστε στα μάτια των άλλων ως ανεξάρτητοι και δυνατοί ακόμη κι αν δεν είστε τόσο.

-Δεν σας αρέσουν τα ψέματα και η εξαπάτηση ενώ προτιμάτε την αλήθεια και την δικαιοσύνη.

-Σας αρέσει να γελάτε, ακόμη κι αν δεν υπάρχει τίποτα το αστείο, είστε εκκεντρικοί, αλαζόνες, ευγενικοί και σας αρέσει να βοηθάτε.

-Όταν πρωτογνωρίζετε κάποιον έχετε την τάση να είστε απόμακροι αλλά αν τον γνωρίσετε καλύτερα είστε αρκετά ανοιχτοί και φιλικοί.

Όσοι ανήκετε στην κατηγορία Β, έχετε ελαφρώς στραβά δάχτυλα με ακανόνιστο σχήμα και σύμφωνα με αυτά:

-Είστε παθητικοί όταν συναντάτε νέους ανθρώπους και τους αφήνετε να σας προσεγγίσουν εκείνοι πρώτοι.

-Είστε ονειροπόλοι με ενεργή φαντασία και ακόμη κι αν πονάτε δεν το δείχνετε.

-Όταν μπει κάτι στο μυαλό σας συνήθως το φτάνετε μέχρι τέλους.

-Παρά το γεγονός πως είστε συναισθηματικοί τύποι, δεν το δείχνετε καθώς συχνά δράτε σαν να μην γνωρίζετε πράγματα για να μην πληγώσετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων.

Αν ανήκετε στα άτομα της κατηγορίας C, δηλαδή τα δάχτυλά σας είναι ελαφρώς διογκωμένα στο μεσαίο τμήμα:

-Έχετε ισχυρή απέχθεια για τις προκλήσεις και δεν σας αρέσει να αντιμετωπίζετε άγνωστες καταστάσεις.

-Όταν πρόκειται για απόψεις άλλων ανθρώπων, δείχνετε σεβασμό και δεν σας αρέσει να προσποιήστε.

-Ξέρετε τι σας αρέσει και τι όχι, μπορείτε να γίνετε καταθλιπτικοί μερικές φορές, συγκινείστε εύκολα και κρατάτε τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας.

-Μισείτε να είστε μέρος ενός καβγά και σπάνια θυμώνετε με κάποιον. Αντιθέτως, συγχωρείτε εύκολα αν κάποιος απολογηθεί, αλλά πρέπει να προσέχετε γιατί έχετε ευαίσθητη καρδιά και μπορείτε να πληγωθείτε εύκολα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρεις τύπους που αναφέρθηκαν παραπάνω και ανακαλύψτε περισσότερα για την προσωπικότητά σας. Ίσως ανακαλύψετε πτυχές σας που δεν γνωρίζατε πλήρως.

Πηγή: tilestwra, https://www.tampouloukia.gr



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35