Οι 12 τύποι γυναικών ανάλογα σε ποιο ζώδιο ανήκουν, θα δείξουν με ένα γλαφυρό τρόπο την προσωπικότητα τους

Οι 12 τύποι γυναικών ανάλογα σε ποιο ζώδιο ανήκουν, θα δείξουν με ένα γλαφυρό τρόπο την προσωπικότητα τους

Διαβάστε και θαυμάστε…

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα που έχει πολλαπλούς ρόλους από πολύ μικρή ηλικία. Βρίσκεται και λειτουργεί πολύ άνετα ανάμεσα σε μία άντρο παρέα, γιατί η ψυχή της είναι ένα κράμα των δύο φύλλων. Δεν της αρέσει να βρίσκεται μόνο στον ρόλο της συζύγου – μητέρας, αλλά να ενεργεί μέσα σε κοινωνικά και επαγγελματικά δρώμενα με μεγάλη επιτυχία. Αυστηρή μαμά, αλλά ταυτόχρονα βοηθά τα παιδιά της να στηρίζονται στον εαυτό τους και να γίνονται γρήγορα ανεξάρτητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα αυτή έχει μία δυνατή επιθυμία, στο να ζήσει μία άνετη ζωή. Συνήθως τα καταφέρνει και χαράζει τον δικό της δρόμο που είναι απόλυτα συντονισμένος με της υλικές της επιθυμίες. Είναι μία πολύ θελκτική προσωπικότητα και γυναίκα, που όμως θα πρέπει να υποτάξει την επιθυμία της να ξεφεύγει σε γαστρονομικούς πειρασμούς. Συνήθως παχαίνει στην ηλικία της ωριμότητας και αποκτά [βαρύ] σώμα αν δεν προσέξει. Η αγάπη της για τα παιδιά και την οικογένεια την κάνουν πολύ στοργική και προστατευτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύπλευρη και ανήσυχη. Ποτέ δεν παραμένει στις ίδιες σκέψεις και στην ίδια πορεία ζωής. Κάποια στιγμή θέλει να κάνει πράγματα στην ζωή της που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει σε μικρή ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια και τους ανθρώπους που την κεντρίζουν πνευματικά. Παίρνει ενεργά μέρος σε κοινωνικά θέματα και πολιτικοποιείται, γιατί της αρέσει να ζει μέσα στην επικοινωνία και την κίνηση. Οι στιλιστικές της προτιμήσεις έχουν πολλές αντιθέσεις και πολλές φορές φτάνουν στα άκρα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35