Τα 10 πιο απίστευτα "γελοία" επαγγέλματα στον κόσμο…

Τα 10 πιο απίστευτα "γελοία" επαγγέλματα στον κόσμο…

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος επιβεβαιώνει ότι το αποσμητικό σας λειτουργεί και μυρίζει υπέροχα; Ή εξασφαλίζει στα κατοικίδια ζώα σας ένα απολαυστικό και νόστιμο φαγητό;

Λοιπόν, κάποιες από αυτές τις θέσεις εργασίας μπορεί να εμπνεύσουν ορισμένους από εσάς ώστε να εξετάσετε νέα μονοπάτια καριέρας. Αν και οι περισσότεροι θα προτιμούσαν ένα επάγγελμα όπως του λογιστή, δικηγόρου, γιατρού, μάνατζερ κλπ.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν και κάποια άλλα επαγγέλματα όσο απίστευτα και αν μοιάζουν. Αναζήτησα λοιπόν στο διαδίκτυο ποια είναι τα πιο απίστευτα, τα πιο περίεργα, ακόμα και τα πιο βαρετά επαγγέλματα στον κόσμο και δείτε παρακάτω τι βρήκα:

Ελεγκτής φύλλου νεοσσών

Με αμοιβή περίπου 1.200 δολάρια το μήνα, κάποιος πρέπει να διακρίνει το φύλο εκκολαπτόντων νεοσσών για να τους χωρίσει σε διαφορετικά και ειδικά προγράμματα. Στα αγγλικά, αποκαλούνται Chick sexers, οι οποίοι συνήθως προσλαμβάνονται από μεγάλα εμπορικά εκκολαπτήρια νεοσσών. Το πεπρωμένο των νεοσσών καθορίζεται από το φύλο. Τα θηλυκά χαρακτηρίζονται ως εμπορικού χαρακτήρα και προορίζονται να γεννήσουν τα αυγά προς πώληση. Τα υπόλοιπα αρσενικά κοτόπουλα είναι για την παραγωγή κρέατος. Ο λόγος για το διαχωρισμό των νεοσσών από μικρή ηλικία είναι για να τα βάλουν στην κατάλληλη πορεία ώστε να μπορέσουν οι νεοσσοί να λαμβάνουν τη βέλτιστη διατροφή για τον προορισμένο ρόλο τους.

Επαγγελματίας ύπνου

Τώρα αυτό είναι ένα επάγγελμα που πολλοί από εμάς ίσως να θελήσουμε να το εξετάσουμε. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι περνούμε τα πρωινά μας με φλιτζάνια καφέ προσπαθώντας να μείνουμε ξύπνιοι, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται 31.000 δολάρια το χρόνο για να κοιμούνται! Οι επαγγελματίες του ύπνου συνήθως προσλαμβάνονται από τους επιστήμονες και τους γιατρούς ως μέρος των σχεδίων έρευνας, για να καταλάβουν τι προκαλεί συγκεκριμένους πόνους του σώματος. Το 2009, το Νέο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έβαλε αγγελία για δουλειά μέσω της οποίας αναζητούσε γυναίκες πρόθυμες, να πάρουν υπνωτικό χάπι και να κοιμηθούν κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας του μουσείου. Οι γυναίκες που προσελήφθησαν έγιναν μέρος των ζωντανών εκθέσεων του μουσείου με τίτλο τα δικά τους ονόματα, όπως «Αυτή είναι η Kate», κλπ. Αυτή είναι, που λέμε, δουλειά «όνειρο!»

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35