Το «γυμνό δείπνο»: Η νέα τάση που εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο

Το «γυμνό δείπνο»: Η νέα τάση που εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο

Ονομάστηκε “The Füde Dinner Experience” και είναι μια συνάντηση για vegan δείπνο και ποτό, μόνο που οι συμμετέχοντες αφήνουν τα ρούχα τους στην πόρτα.

H Charlie Ann Max είναι μια καλλιτέχνιδα και μοντέλο, ιδρύτρια του Fude, που όπως ορίζει η ίδια είναι “ένας απελευθερωτικός χώρος που γιορτάζει τον πιο αγνό εαυτό μας μέσα από τη φυτική μαγειρική, την τέχνη, τη γύμνια και την αγάπη για τον εαυτό μας. Είναι ανυποχώρητη στο να συνδέει την ανθρωπότητα με τον πιο αγνό εαυτό μας σε ό,τι δημιουργεί”. Πρόκειται λοιπόν για ένα γυμνό χορτοφαγικό δείπνο μεταξύ ξένων. Ο καθένας πλέον για να συμμετάσχει πληρώνει 88 δολάρια.

Σε ένα βίντεο στο Instagram από τις 14 Μαρτίου 2021, η Charlie Max αναμειγνύει ένα smoothie σε ένα τροπικό περιβάλλον. Το μοντάζ είναι χαλαρωτικό και ονειρικό και η αφήγηση είναι ρυθμική και κεντραρισμένη στην πρωταγωνίστρια. Προβάλλει την εικόνα της σε ένα αεράτο μπαλκόνι, να κόβει ζουμερά ροδάκινα και στη συνέχεια να τρώει ένα σνακ σε ένα ηλιόλουστο περβάζι. Το βίντεο δεν θα ήταν τίποτα το ασυνήθιστο για το #foodInstagram, εκτός από το γεγονός ότι η Max τα έκανε όλα αυτά εντελώς γυμνή. “Το να αγαπάς τον εαυτό σου πηγαίνει πέρα από το να αγαπάς τον εξωτερικό σου εαυτό”, γράφει στη λεζάντα. “Σημαίνει να τιμάς πραγματικά τον εαυτό σου γεμίζοντας συνεχώς τη ζωή σου με συνειδητά και όμορφα πράγματα”.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35