8 υπέροχα βιβλιοπωλεία με ξεχωριστή ταυτότητα σε ελληνικά νησιά

8 υπέροχα βιβλιοπωλεία με ξεχωριστή ταυτότητα σε ελληνικά νησιά

Μικρά, πανέμορφα και πολύ ενημερωμένα, αυτά τα 8 βιβλιοπωλεία αποτελούν αγαπημένα στέκια για τους λάτρεις της λογοτεχνίας.

Διαχρονικά αγαπημένο συστατικό όλων των επιτυχημένων διακοπών, ένα καλό, χορταστικό βιβλίο μπορεί να γίνει η καλύτερη παρέα μία καλοκαιρινή ημέρα στην παραλία, όταν κάνετε για ώρα ηλιοθεραπεία κάτω από τον ζεστό, ελληνικό ήλιο. Για τους βιβλιοφάγους, από την άλλη, αποτελεί μία πραγματική ανάγκη, κάτι το απαραίτητο στην καθημερινότητα, πριν τον ύπνο, στον δρόμο για τη δουλειά, την ώρα που κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ανάμεσα σε αμέτρητα, όμορφα καταστήματα που θα συναντήσετε στα μικρά ή τα μεγαλύτερα ελληνικά νησιά, μερικά λιλιπούτεια και πολύ χαριτωμένα βιβλιοπωλεία κάνουν, αποδεδειγμένα τη διαφορά στη ζωή των μόνιμων κατοίκων του κάθε νησιού, οι οποίοι τα αγαπούν ιδιαίτερα και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.

Συχνά είναι τα μαγαζιά εκείνα γύρω από τα οποία περιστρέφεται και η πολιτιστική ζωή του εκάστοτε τόπου. Χώροι πολιτισμού και ανταλλαγής ιδεών, που στη βεράντα ή τον κήπο τους φιλοξενούν μικρά καφέ για να απολαύσετε ένα γλυκό και ένα ρόφημα ξεφυλλίζοντας αγαπημένα αναγνώσματα, ενδιαφέροντες πολυχώροι που τακτικά στεγάζουν εκθέσεις φωτογραφίας ή ζωγραφικής.

Από την Τήνο μέχρι την Σίκινο και από την Κέρκυρα μέχρι τη Σχοινούσα, η αγάπη για τη λογοτεχνία και την τέχνη γενικότερα, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής σε 8 πανέμορφα βιβλιοπωλεία που ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο τα γουστόζικα δρομάκια των γραφικών μας νησιών.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35