12 καρκινογόνα πράγματα που πρέπει να απομακρύνεις από το υπνοδωμάτιο σου, αμέσως ΤΩΡΑ!

12 καρκινογόνα πράγματα που πρέπει να απομακρύνεις από το υπνοδωμάτιο σου, αμέσως ΤΩΡΑ!

Πολλοί ειδικοί και διαιτολόγοι σε όλο τον κόσμο λένε ότι πρέπει να τρώμε βιολογικά τρόφιμα, άφθονα φρούτα και λαχανικά, να πίνουμε άφθονο νερό.

Να κοιμόμαστε τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα, να αποφεύγουμε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και το πρόχειρο φαγητό. Να αποφεύγουμε τη σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη, να καθαρίζουμε τον οργανισμό μας από όλες τις βλαβερές τοξίνες, κ.λπ.

Αλλά, ξέρατε ότι η δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος στο σπίτι είναι επίσης μέρος της διαδικασίας καθαρισμού και αποτοξίνωσης της ζωής μας;

Φυσικά και αφού μάθετε για τους κινδύνους για την υγεία των φίλτρων του κλιματιστικού και των τοξικών προϊόντων καθαρισμού, σίγουρα θα απομακρύνετε τα προϊόντα αυτά από το σπίτι σας!

Αλλά, τι γίνεται με την κρεβατοκάμαρά σας; Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί ξοδεύουμε το ένα τρίτο της ζωής μας στον ύπνο. Συχνα, αυτό είναι το δωμάτιο που παραλείπεται. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς να καθαρίσετε την κρεβατοκάμαρά σας και να απομακρύνετε όλα όσα μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο!

Γιατί ο Ύπνος στον Καναπέ Μπορεί να Είναι Βλαβερός

1. Αντικαταστήστε τα μαξιλάρια και τις μαξιλαροθήκες σας

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν το λάθος και υποθέτουν ότι το βαμβάκι είναι μια πιο ασφαλής επιλογή σε σχέση με τα συνθετικά υλικά, αλλά το βαμβάκι χρησιμοποιεί το 25% των εντομοκτόνων παγκοσμίως και πάνω από το 14% των φυτοφαρμάκων. Αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, αντικαταστήστε τα μαξιλάρια σας με νέα, φτιαγμένα από οργανικά υλικά.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35