Δεν χρησιμοποιείς air condition στο αυτοκίνητο; Αυτό είναι το πρόστιμο που σε περιμένει

Δεν χρησιμοποιείς air condition στο αυτοκίνητο; Αυτό είναι το πρόστιμο που σε περιμένει

Η θερμοκρασία άρχισε να ανεβαίνει σε όλη τη χώρα και όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, έτσι και ο άνθρωπος καταπονείται περισσότερο αυτή την περίοδο.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και κατά συνέπεια ζεστός, με αποτέλεσμα αρκετοί από εμάς να πάρουν το αυτοκίνητό τους και να φύγουν για μια εκδρομή ή διακοπές.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, η διαφορετική διάθεση που έχουμε τους θερινούς μήνες μπορεί να δημιουργήσει και ορισμένα προβλήματα. Για αυτό και οι ειδικοί προειδοποιούν τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να έχουν πάντα κατά νου την ασφάλεια στις μετακινήσεις τους.

Και για να είσαι άνετος και συγκεντρωμένος στην οδήγηση τους θερινούς μήνες, η λύση εντοπίζεται στη σωστή χρήση του συστήματος κλιματισμού. Μάλιστα, σε ακραίες περιπτώσεις, θα μπορούσε να επιβληθεί πρόστιμο στους οδηγούς που κυκλοφορούν με κλειστά παράθυρα και χωρίς κλιματισμό μία μέρα με ακραία ζέστη.

Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτων, η μη χρήση του κλιματιστικού ή τα κλειστά παράθυρα μια ζεστή μέρα, θα μπορούσε να θεωρηθεί παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς οι οδηγοί νοιώθουν πιο άνετα σε ένα ελεγχόμενο και πιο δροσερό περιβάλλον «εργασίας».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35