2ος Σχολικός Διαγωνισμός με Θεοτοκά και Γαλανάκη υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Ε.

2ος Σχολικός Διαγωνισμός με Θεοτοκά και Γαλανάκη υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Ε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς και τα μέλη του Δ.Σ. ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά ότι ο Εφηβικός Διαγωνισμός Διασκευής Λογοτεχνικού Κειμένου Ελλήνων Πεζογράφων σε Σενάριο που τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και στον οποίον δύνανται να μετάσχουν τα σχολεία της Ηλιούπολης και της Ανατολικής Αττικής, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Ε.Σ.Ε. συγχαίρει την εμπνεύστρια και υπεύθυνη για το διαγωνισμό Φωτεινή Σωτήρχου, μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής Ηλιούπολης, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Ηλιούπολης της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Δημήτρη Καλαντίδη, Μάνο Πολυκρέτη και Μαρία Παπαφράγκου καθώς και τα μέλη της Καλλιτεχνικής Επιτροπής Ηλιούπολης Μαρίνα Λαμπρινούδη και Δημήτρη Μαραγκόπουλο για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια που έχουν προσφέρει προς διατήρηση αλλά και διάδοση αυτού του άκρως ωφέλιμου για τους εφήβους δημιουργικού διαγωνισμού.

Τα προς διασκευή κείμενα για τη Γ΄ Γυμνασίου είναι της Ρέας Γαλανάκη "Η μεταμφίεση" και του Γεωργίου θεοτοκά "Η Αργώ" για τις τρεις τάξεις του Λυκείου.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35