Θεοχάρης Λιβιεράτος: «Ο Ταξιδιώτης» το πρώτο βραβείο πρωτότυπου σεναρίου για ταινία μεγάλου μήκους

Θεοχάρης Λιβιεράτος: «Ο Ταξιδιώτης» το πρώτο βραβείο πρωτότυπου σεναρίου για ταινία μεγάλου μήκους

Το πρώτο βραβείο πρωτότυπου σεναρίου για ταινία μεγάλου μήκους του 10ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος απονεμήθηκε στον Πατρινό συγγραφέα και σεναριογράφο κ. Θεοχάρη Λιβιεράτο από τον υφυπουργό πολιτισμού κ. Χρίστο Δήμα για το σενάριο του με τίτλο «Ο Ταξιδιώτης».

Στην κατάμεστη αίθουσα του φιλόξενου ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» στις 13/12/2023 απονεμήθηκαν τα βραβεία σεναρίου μικρού και μεγάλου μήκους της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας (ΕΣΕ) και τα βραβεία θεατρικού έργου της ΕΣΕ και του ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» με οικοδεσπότες της βραδιάς την κ. Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου καλλιτεχνική διευθύντρια του ιδρύματος Μ. Κακογιάννης και τον κ. Αλέξανδρο Κακαβά πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. με την παρουσία πολλών γνωστών σεναριογράφων και δημιουργών. Τη τελετή τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός πολιτισμού κ. Χρίστος Δήμας.

Το πρώτο βραβείο πρωτότυπου σεναρίου για ταινία μεγάλου μήκους απονεμήθηκε στον πατρινό συγγραφέα και σεναριογράφο κ. Θεοχάρη Λιβιεράτο από τον υφυπουργό πολιτισμού κ. Χρίστο Δήμα για το σενάριο του με τίτλο «Ο Ταξιδιώτης». Πρόκειται για μια road trip περιπέτεια με πολλή δράση και ανατροπές και με απρόσμενο τέλος. Στον συντοπίτη μας, γιατρό καρδιολόγο και συγγραφέα, Θεοχάρη Λιβιεράτο, είχε απονεμηθεί και πέρυσι από την Ε.Σ.Ε έπαινος για το σενάριο του «Το νησί του δράκου». Επιπλέον έχει αποσπάσει και στο παρελθόν βραβεία διηγήματος, νουβέλας και θεατρικού έργου.

Βλ. επίσης: https://www.patrinorama.com.gr/theocharis-livieratos-o-taxidiotis/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35