Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς στη βράβευση της Ανθούλας Δανιήλ από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς στη βράβευση της Ανθούλας Δανιήλ από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσκληθείς από την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών Αγγελική Ψακή-Κωβαίου παρευρέθη στην εκδήλωση προς τιμήν της συγγραφέως/κριτικού Ανθούλας Δανιήλ.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών τίμησε την συγγραφέα/κριτικό Ανθούλα Δανιήλ για το έργο της.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της Πανελληνίου Ένωσης Λογοτεχνών Αγγελική Ψακή-Κωβαίου αναφερθείσα εγκωμιαστικά στο έργο της Ανθούλας Δανιήλ και με μια εξαιρετικά πρωτότυπη ποιητική προσέγγιση απέτισε τιμή στην τιμηθείσα ο Κωνσταντίνος Μπούρας, μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Συντονιστής της εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Λ. Ηλίας Παπακωνσταντίνου. Την Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. εκπροσώπησε η δημοσιογράφος Κατερίνα Καράμπελα, μέλος της Συντονιστικής Αθηνών.

Διακρίναμε τον καθηγητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Γιάννη Κολοκοτρώνη, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ε.Λ. Νούλη Τσαγκαράκη και τον συγγραφέα/ιδρυτή του «Διάστιχο» Μάκη Τσίτα.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35