Το σύμβολο που θα επιλέξετε θα σας δώσει ένα σαφές μήνυμα για το μέλλον

Το σύμβολο που θα επιλέξετε θα σας δώσει ένα σαφές μήνυμα για το μέλλον

Είναι ένα απλό κουίζ που κάνει τον γύρω του διαδικτύου και υποτίθεται ότι αποκαλύπτει αρκετά για την προσωπικότητα σας που μπορούν να σας βοηθήσουν να προβλέψετε το μέλλον.

Είτε πιστεύετε είτε όχι στα μέντιουμ, στους ωροσκόπους ή ακόμα και στις προβλέψεις του Νοστράδαμου για το μέλλον, θεωρούμε πως αυτό το διασκεδαστικό τεστ είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να αποκαλυφθούν περισσότερα πράγματα για την προσωπικότητα σας.

Απλώς κοιτάξτε τα παραπάνω 9 σύμβολα. Θέστε την πρόθεση σας και διαλέξτε αυτό που νομίζετε ότι ξεχωρίζει. Διαλέξτε με το πρώτο ένστικτο σας. Δείτε ποιο είναι το μήνυμα του:

to symvolo

Αν διαλέξατε το 1ο :

Είναι καιρός να τα αφήσετε όλα και να εμπιστευτείτε το Σύμπαν. Αντί να προσπαθείτε να πολεμήσετε αυτό που υπάρχει, απλώς ηρεμήσετε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να πάει με τον ρυθμό και το ρεύμα της ζωής. Καλείστε να σταματήσετε να πιέζετε τον δρόμο σας και να αποδεχθείτε την παρούσα στιγμή και αυτό που είναι. Το επόμενο βήμα θα σας αποκαλυφθεί όταν θα είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στην αληθινή πρόθεση σας. Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές αποφάσεις, διαλογιστείτε και επιτρέψτε στην ηρεμία να σας καθοδηγήσει.

Αν διαλέξατε το 2ο :

Τα όρια δεν είναι κάτι κακό αν έχουν κατασκευαστεί συνειδητά και με καθοδηγούμενη πρόθεση. Είναι καιρός να βάλετε αυτά τα όρια στην θέση τους επειδή ένα μέρος σας είναι διεσπαρμένο! Με το να έχετε σαφή όρια δίνετε στη ζωή σας δομή και καθοδήγηση, όπου σε ακριβώς αυτά πρέπει να συγκεντρωθείτε τώρα. Πρέπει να εστιάσετε στο να αναλάβετε την ευθύνη γι αυτά που δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο σας και να σταματήσετε να ξοδεύετε τον χρόνο και την ενέργεια σας σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν εξυπηρετούν πλέον τον ανώτερο στόχο σας.

Είναι καιρός να κάνετε μια απογραφή, όσο αποθαρρυντικό και αν ακούγεται, θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος σας αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης η τέλεια στιγμή να καθαρίσετε το σπίτι σας και να βάλετε μια τάξη στην ακαταστασία.

Αν διαλέξατε το 3ο :

Είστε στον σωστό δρόμο! Αν και μπορεί να μην σας φαίνονται πάντα όλα σαφή, αυτό το μήνυμα υπάρχει για να ξέρετε ότι όλα θα πάνε καλά! Περπατάτε το ανώτερο μονοπάτι και αν και έχετε πολλές ερωτήσεις το Σύμπαν θέλει να ξέρετε ότι σας καθοδηγεί και σας προσέχει.

Εμπιστευθείτε το ότι όλα λειτουργούν τέλεια και στον θεϊκό χρόνο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέλλον ή για το παρελθόν, απλώς μείνετε στο παρόν, στην κάθε στιγμή και δείτε την μαγεία της ζωής σας να ξετυλίγεται! Αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση να ξέρετε ότι η απάντηση θα σας δοθεί σήμερα μέσω ενός συγχρονιστικού μηνύματος.

Αν διαλέξατε το 4ο :

Ήρθε η ώρα να αφήσετε το παρελθόν. Κολλάτε πολύ σε αυτό που υπήρχε και δεν κοιτάτε το τώρα. Ενώ είναι σημαντικό να λυπηθείτε και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να θεραπευτεί, δεν υπάρχει όφελος στο να επαναλαμβάνετε τις ίδιες ιστορίες στον εαυτό σας ξανά και ξανά. Αφήστε το παρελθόν εκεί που είναι και κοιτάξτε μπροστά. Καλείστε να πάρετε το παρόν στα χέρια σας και να δημιουργήσετε ότι μπορείτε από αυτό.

Η δύναμη βρίσκεται στα χέρια σας να αλλάξετε το μέλλον και ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να το κάνετε είναι αλλάζοντας την επίγνωση σας για την παρούσα στιγμή. Για να απελευθερώσετε το παρελθόν, προσπαθήστε να το γράψετε ή να το εμπιστευτείτε σε έναν φίλο. Δώστε στον εαυτό σας μια τελευταία ευκαιρία να ξανά-ζήσει τα παλιά συναισθήματα και μετά αφήστε τα να φύγουν. Δεν θα μπορείτε να προχωρήσετε μέχρι να το κάνετε αυτό.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35