«Μελοπωλείο»: Το πιο «γλυκό» σημείο συνάντησης στους Δελφούς

«Μελοπωλείο»: Το πιο «γλυκό» σημείο συνάντησης στους Δελφούς

Όποιος έχει επισκεφτεί τους Δελφούς, γνωρίζει πολύ καλά για το κατάστημα που όλες τις ώρες της ημέρας έχει να προσφέρει στους πελάτες του, όλο και κάτι το διαφορετικό.

Διαθέτοντας ένα φιλόξενο χώρο, στην άκρη της πόλης, αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο συνάντησης για τους ντόπιους, αλλά και για τους επισκέπτες.

 

melo5

 

Η ζεστασιά του εσωτερικού χώρου είναι μοναδική, όπως άλλωστε και η «αυλή» του, εκεί που μπορείς να απολαύσεις το ρόφημα, το ποτό, το σνακ ή το γλυκό της επιλογής σου.

Με το χάραμα της ημέρας, το άρωμα του καφέ πλημμυρίζει το χώρο και το αεράκι το «ταξιδεύει» εκεί που συναντά τις ευωδίες των γλυκών και αλμυρών δημιουργιών, προκαλώντας ένα μοναδικό «κάλεσμα» σε κάθε υποψιασμένο διαβάτη, που γνωρίζει τον γαστρονομικό πλούτο του «Μελοπωλείου».

 

melo2

Οι σπιτικές συνταγές φτιαγμένες με αγνές πρώτες ύλες της περιοχής, είναι το μυστικό της επιτυχίας… και όποιος έχει δοκιμάσει, δύσκολα θ’ απαρνηθεί τις προτάσεις του.

Η ποικιλία μεγάλη σε γλυκές και αλμυρές προτάσεις, η νοστιμιά μοναδική, όπως και όλα του τα «καλούδια» που μας προτείνει το «Μελοπωλείο»: πίτες χειροποίητες, παστέλια χειροποίητα, γλυκά σε άφθονη ποικιλία, ρακόμελο κ.α.

 

melo3

 

Κι όταν βραδιάζει, αυτός ο χώρος παραμένει οικείος και φιλικός για να πιείς το ποτό σου, από την άριστα ενημερωμένη κάβα του, με την παρέα σου ή ακόμα και να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας τη γαλήνη της Δελφικής ομορφιάς.

Θα το βρείτε στον κεντρικό δρόμο των Δελφών: Παύλου & Φρειδερίκης 14

Είναι ανοιχτά κάθε ημέρα από τις 7:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2265083247

 

melo4

 

Αν θέλετε μπορείτε να το επισκεφτείτε ηλεκτρονικά:

https://www.instagram.com/melopolio_espressobar/?hl=el

Μια πρόταση από τον aylogyrosnews & τον Παύλο Ανδριά



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35