BNZ factory: Ποιότητα και φροντίδα σε κάθε βήμα σας, με υπογραφή ελληνική

BNZ factory: Ποιότητα και φροντίδα σε κάθε βήμα σας, με υπογραφή ελληνική

Μια ελληνική καλτσοβιοτεχνία με έδρα και σημείο πώλησης την Νέα Ιωνία, συνεχίζει από το 1980 έως σήμερα να μας προσφέρει τα προϊόντα της, τροφοδοτώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα την αγορά με ανδρικές – γυναικείες – παιδικές κάλτσες υψηλής ποιότητας καθώς και γυναικεία και παιδικά καλσόν.

 

 

H BNZ factory χρησιμοποιεί ελληνικό βαμβάκι και πρώτες ύλες από ελληνικές επιχειρήσεις όπως επίσης πρώτες ύλες από χώρες της ευρωπαϊκής Ένωσης και εκτός από την ελληνική αγορά, εξάγει προϊόντα της, ορθοπεδικά και διαβαθμισμένης συμπίεσης, στην Αμερική.

Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και σχεδίων, καταφέρνει να είναι στις κορυφαίες θέσεις των προτιμήσεων των πελατών, καλύπτοντας τις ανάγκες της καθημερινότητας και των  δραστηριοτήτων τους.

Έτσι, ο «πελάτης» εύκολα θα βρει αθλητικές κάλτσες συμπίεσης, προπόνησης και τρεξίματος, σε διάφορα σχέδια, ποδηλατικές σε πολλά χρώματα, κλασικές κάλτσες (ανδρικές, γυναικείες, παιδικές, βρεφικές), αλλά και μανίκια συμπίεσης, καθώς επίσης και ορθοπεδικά είδη (νάρθηκες, ζώνες, ακινητοποιητές, κολάρα, επωμίδες, περιμηρίδες, περικνημίδες, επιστραγαλίδες, επιαγκωνίδες, περιαγκώνια).

 

manos bnz3

 

«Σε αυτό που προσπαθούμε να εξειδικευτούμε στη χώρα μας, είναι στις κάλτσες συμπίεσης και ευεξίας, ειδικά για τους αθλητές και τους ανθρώπους που καθημερινά αντιμετωπίζουν προβλήματα κόπωσης και προβλήματα στα πόδια. Να σας αναφέρω πως έχουμε δημιουργήσει κάλτσες για όλα τα είδη αθλήματος. Χαρακτηριστικά θα ήθελα να σας αναφέρω τα μανίκια συμπίεσης γάμπας, για ποδηλάτες και για τρέξιμο, που βοηθάνε στην αύξηση της απόδοσής τους. Είμαστε εδώ και προσφέρουμε ποιότητα, φροντίζοντας κάθε βήμα και κάθε κίνησή τους, γιατί σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας», δηλώνει ο Εμμανουήλ Νικήτογλου, ιδιοκτήτης της BNZ factory

 

manos bnz1

 

Επισκεφτείτε το κατάστημα της BNZ factory στην Αλατσάτων 9, στην Νέα Ιωνία και διαλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε ή δημιουργήστε ηλεκτρονικά τον δικό σας λογαριασμό (https://bnz.gr/my-account/), κάνοντας εγγραφή σε αυτόν τον ιστότοπο  και αποκτήσετε πρόσβαση στην κατάσταση και το ιστορικό της παραγγελίας σας, ώστε να κάνετε τη διαδικασία της αγοράς σας πιο γρήγορη και ευκολότερη.

Έναν κόσμος γεμάτος «χρώματα», ποιότητα και φροντίδα για κάθε δράση, σας περιμένει… και για τους φίλου του aylogyros news η  BNZ factory προσφέρει έκπτωση -15% σε κάθε αγορά τους.

 

manosbnz4

 

Επιμένουμε Ελληνικά και στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της γειτονιάς μας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35