Αρτοζαχαροπλαστείο ΚΑΛΕΜΟΠΟΥΛΟΣ: Εκεί που η μαγεία της «τέχνης», απογειώνει τη γεύση

Αρτοζαχαροπλαστείο ΚΑΛΕΜΟΠΟΥΛΟΣ: Εκεί που η μαγεία της «τέχνης», απογειώνει τη γεύση

Ήταν Φεβρουάριος του 1979 όταν ο Κωνσταντίνος Καλεμόπουλος άνοιξε στη  Χρυσανθέμων 16 έναν παραδοσιακό φούρνο με μεράκι, προσφέροντας στους πελάτες του μοναδικά «καλούδια».

kalemopoulos2

Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα ο γιος του Χρήστος Καλεμόπουλος μεγάλωσε το «μεράκι» του πατέρα του, δημιουργώντας μια «κυψέλη γεύσεων» στην πόλη του Νέου Ηρακλείου.

Έχοντας δίπλα του την δυναμική «μαμά», την κυρία Ματούλα (…ο συνθετικός κρίκος του χθες και του σήμερα) και στο πλάι του τη Μίνα, γυναίκα και δημιουργό των «γευστικών απολαύσεων», αλλά και με ένα άριστο προσωπικό, δεν άργησε να γίνει σημείο αναφορά και πόλος έλξης για όσους αναζητούν μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα άρτου και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες, με «άποψη & στυλ».

kalemopoulos5

Σε ότι αφορά τα προϊόντα της αρτοποιίας αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ειδικού τύπου ψωμί, όπως για παράδειγμα: ψωμί Ζέας, βρώμης, σίκαλης ολικής με λιναρόσπορο, κρητικό, Ω3 με σπόρους CHIA & λιναρόσπορο, πολύσπορο ολικής, κουρκουμά κ.α. καθιστώντας το κατάστημα ως πρώτη επιλογή αγορών.

Περνώντας τώρα στη ζαχαροπλαστική, εκεί τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία που εκ των προτέρων γνωρίζεις πως κάτι θα το αφήσεις για την επόμενη επίσκεψη.

kalemopoulos6

Αυτή την περίοδο την τιμητική τους έχουν τα «μοναδικά» μελομακάρονα που γίνονται ανάρπαστα πριν καν τοποθετηθούν στη βιτρίνα, για να ακολουθήσουν οι δίπλες και οι κουραμπιέδες.

Η αλήθεια είναι όμως πως ο επισκέπτης δεν σταματά εκεί…  

Τούρτες, γλυκά ταψιού, κουλούρια σε διάφορες γεύσεις, μπισκοτοκατασκευές, σοκολατοδημιουργίες, πάστες κ.α. είναι μερικά από τα όσα μπορούμε να σας προτείνουμε, καθώς τα υπόλοιπα θα έχετε τη δυνατότητα να τα «δοκιμάσετε» όταν θα το επισκεφτείτε.

kalemopoulos4

Εκτός όμως από αυτά, εκείνο που κάνουν το «Αρτοζαχαροπλαστείο ΚΑΛΕΜΟΠΟΥΛΟΣ» να ξεχωρίζει είναι η καθαριότητα, το άψογο σέρβις, οι γλυκές και οι αλμυρές λιχουδιές, αλλά και ότι άλλο θα βρεις εκεί… καθώς καλύπτει (εκτός κορωνοϊού εποχή), πάρτυ, γάμους και βαπτίσεις.

Από καφέ, αναψυκτικό… αλλά και ένα χαμόγελο γλυκό, που σε κερδίζει… γιατί είναι αυθεντικό.

kalemopoulos1

Το «Αρτοζαχαροπλαστείο ΚΑΛΕΜΟΠΟΥΛΟΣ» σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει και να σας κάνει πιο όμορφες και γλυκές τις φετινές γιορτές σας…   

kalemopoulosx1

 https://www.facebook.com/kalemopoulos/?ref=page_internal 

Χρυσανθέμων 16, Ηράκλειο 141 21, Τηλέφωνο: 21 0282 0787 

Παύλος Ανδριάς



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35