AUDITION: για το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο πάνω στο CHICAGO, στο Art Music School - Ωδείο Τέχνης Φακανά

AUDITION: για το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο πάνω στο CHICAGO, στο Art Music School - Ωδείο Τέχνης Φακανά

Με ιστορία 24 χρόνων το Musical και η Rock Opera συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα στο Ωδείο Τέχνης Φακανά. Εδώ που ξεκίνησε, αυτή η τότε τρελή, ιδέα τη εκπαίδευσης του Μουσικού Θεάτρου στην Ελλάδα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι να βλέπουμε τους σπουδαστές μας να εργάζονται πάνω σε αυτό που αγαπούν στις θεατρικές - μουσικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο. Είναι ο λόγος που δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους νέους που ονειρεύονται, στοχεύουν και τολμούν.

Έτσι και φέτος, ξεκινάμε δυναμικά με ένα απόλυτα καταρτισμένο Team Καθηγητών:

- ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΥΒΡΗΣ - Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Ιδρυτής της Θεατρικής ακαδημίας‘’Καταπactή’’, ξερει πως να δημιουργεί μια δεμένη ομάδα και μια εντυπωσιακή παράσταση. Αναλαμβάνει το μάθημα της ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ - ΣΚΗΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

- WENDY GIBBINS - Χορεύτρια, Χορογράφος, Εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει διδάξει μικρούς και μεγάλους πως χορεύεται το Musical. Αναλαμβάνει το μάθημα ΧΟΡΟΣ - ΚΙΝΗΣΗ - ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ

- ΤΑΣΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ - Μουσικός, Πιανίστας, θα δημιουργήσει ένα οργανικό μουσικοφωνητικό χορωδιακό σύνολο, αλλά θα αναδείξει και το solo κάθε σπουδαστή. Αναλαμβάνει το μάθημα ΧΟΡΩΔΙΑ - CHORUS - ΣΥΝΟΛΑ.

- ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΚΑΝΑΣ - Ηθοποιός, συγγραφέας του θεατρικού εγχειριδίου ‘’Μια πρώτη επαφή με το Θέατρο’’, ένας νέος που θέλει να προσφέρει. Αναλαμβάνει το μάθημα ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ TRAINING.

Ένας ολοκληρωμένος σεμιναριακός κύκλος με 4 ξεχωριστά μαθήματα που καταλήγουν σε 5 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΕ LIVE ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Ένα απόλυτα ολοκληρωμένο έργο, σκηνικά και κοστούμια στο Θέατρο ΑθηνAct μέσα στο Ωδείο Τέχνης Φακανά στα τέλη Μάϊου 2022.

 

 Ωδέιο

 

Σας καλούμε στην AUDITION συμμετοχής στο σεμινάριο CHICAGO ΠΕΜΠΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρες 15:00-20:00 (θα υπάρχει επικοινωνία για την ακριβή ώρα ραντεβού)

Θα ζητηθεί:

- Ένα τραγούδι της αρεσκείας σας, κατά προτίμηση από κάποιο Musical

- Ένα κείμενο της επιλογής σας ή ένα κείμενο που θα σας δοθεί εκείνη τη στιγμή.

- Να εκτελέσετε μια μικρή, απλοϊκή χορογραφία (άνετα ρούχα).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

- τηλεφωνικά Δευτέρα-Παρασκευή από τις 13:30 - 21:30 στο 210-4813605 & 210-4839112 - mai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Με θέμα ‘’AUDITION CHICAGO’’, μέσα να αναγράφεται ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας.

Όριο ηλικίας: 18-40 ετών / Προϋπηρεσία: δεν είναι απαραίτητη.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται: Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 18:00-21:00

Έναρξη μαθημάτων: Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Κόστος συμμετοχής-μηνιαία δίδακτρα: 150€

Σας περιμένουμε! Μια μοναδική εμπειρία, που δεν πρέπει να χάσεις!

Έγγραφες και πληροφορίες:

Λ. Ποσειδώνος 3, παραλία Ν. Φαλήρου - Μοσχάτου

info: 2104813605, 2104839112

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35