Οι Polkar γιορτάζουν στο Club στον Σταυρό του Νότου - Κυριακή 25 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου

Οι Polkar γιορτάζουν στο Club στον Σταυρό του Νότου - Κυριακή 25 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου

Μετά από λαϊκή απαίτηση, οι Polkar θα επανέλθουν για δύο εορταστικές εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου, ώστε να βροντοφωνάξουμε «μαζί αγάπες μου» και τις γιορτές! Τις Κυριακές 25 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου η υπερμπάντα που έβαλε φωτιά στις αθηναϊκές νύχτες έρχεται στο Club του Σταυρού του Νότου για ένα εκρηκτικό βαλκανικό πανηγύρι!

Ξεχαρβαλωμένα γιουκαλίλι, χάλκινα σε παροξυσμό, ιπτάμενα χαρτάκια και φιλιά στο στόμα για όσους το επιθυμούν, είναι από τα λίγα που θα συμβούν. Η ζωή τους ήταν σκ@τ@ αλλά τώρα που επανέρχονται στη νύχτα, η ζωή μας θα γίνει καλύτερη!

Info:

Ώρα Έναρξης: 22.30

Ώρα Προσέλευσης: 22.00

Εισιτήριο θέασης: 14 ευρώ (Το εισιτήριο θέασης αφορά στην είσοδο στον χώρο)

* Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .

*** Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/poklar-stauros-tou-notou-club/

Σταυρός του Νότου

Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος www.stn.gr email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λίγα λόγια για τους Polkar

Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως “πανηγυρτζίδικη balkan”, oι “Polkar” ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα “polkar” σημαίνει “μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα”. Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν.

Δημιουργήθηκαν πριν από 9 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη για τον ήχο τους, τον βαρύ βαλκανικό αέρα και τα ένδοξα χρόνια των ‘90s που μεγάλωσαν στα μουσικά προβάδικα στα Άνω Λαδάδικα.

Έχουν κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές εργασίες, με τίτλους «Όλα αρχίζουν» και «4+1 τραγούδια για αγκαλιές» με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει τα «Όλα αρχίζουν», «Το τραγούδι της καλής παντρειάς», «Caribbean girl», «Love me tonight», «Ο δεσμός» παρέα με την κομπανία κανταδόρων “Τροβαδούροι της παλιάς Αθήνας”, «Αθήνα» και άλλα. Το τραγούδι «Η ζωή μου είναι σκατά» κυκλοφόρησε ανεξάρτητα ως solo project του Γιώργου Παπαγεωργίου σε συνεργασία με τον Σπύρο Γραμμένο, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη αποδοχή στο Youtube.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35