Νότης Σφακιάνακης: Ένα βήμα πριν την επιστροφή σε πίστα της Θεσσαλονίκης

Νότης Σφακιάνακης: Ένα βήμα πριν την επιστροφή σε πίστα της Θεσσαλονίκης

Ο Νότης Σφακιανάκης βρίσκεται ένα βήμα προτού επιστρέψει στις πίστες, αφού έχει δεχθεί πρόταση από επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Νότης Σφακιανάκης ενώ είναι απομονωμένος στο σπίτι του αλλά έχει έρθει σε επικοινωνία με γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιείται και στην Αθήνα. Ο εν λόγω επιχειρηματίας, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, έχει κατέβει στα νότια προάστια και έχει συναντήσει τον Νότη Σφακιανάκη περισσότερες από μία φορές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας έχει προτείνει στον Νότη Σφακιανάκη να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης με ένα σχήμα που εκείνος θα επιλέξει για να δημιουργήσει. Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι ο Νότης Σφακιανάκης είναι πολύ κοντά στο να δεχθεί την πρόταση.

Βγαίνει βιβλίο για τον Νότη Σφακιανάκη;

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα βγει βιβλίο για τον Νότη Σφακιανάκη. Άνθρωποι, που ήταν πολύ κοντά του το διάστημα που μεσουρανούσε, άνθρωποι που ήταν στα πρώτα τραπέζια στα μαγαζιά που εμφανιζόταν, σκέφτονται να γράψουν ένα βιβλίο με προσωπικές τους ιστορίες ώστε να του το κάνουν δώρο. Κι αυτό γιατί θέλουν να τον παρακινήσουν να επιστρέψει στη νύχτα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35