Ο Νίκος Τατασόπουλος, η Ιφιγένεια Ιωάννου και ο Γιάννης Νιάρχος συναντιούνται στη σκηνή του «Πέραν, του καφέ αμάν της πόλης»

Ο Νίκος Τατασόπουλος, η Ιφιγένεια Ιωάννου και ο Γιάννης Νιάρχος συναντιούνται στη σκηνή του «Πέραν, του καφέ αμάν της πόλης»

Ο Νίκος Τατασόπουλος- μπουζούκι, η Ιφιγένεια Ιωάννου - τραγούδι / κανονάκι και ο Γιάννης Νιάρχος - κιθάρα / τραγούδι συναντιούνται στη σκηνή του «Πέραν, του καφέ αμάν της πόλης» σε μελωδίες γνωστές κι αγαπημένες, από τις «χρυσές» εποχές του ρεμπέτικου τραγουδιού.

O Νίκος Τατασόπουλος γεννήθηκε στις Η.Π.Α. Ξεκίνησε να παίζει μπουζούκι και να εμφανίζεται δημόσια με τον πατέρα του –το βιρτουόζο και συνθέτη Γιάννη Τατασόπουλο- από την ηλικία των τριών ετών. Έχει σπουδάσει, επίσης, κλασικό πιάνο και τζαζ κιθάρα. Η τεχνική του θεωρείται σχολή για Έλληνες και ξένους. Έχει εμφανιστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ηχογραφεί και διδάσκει μουσική.

«Πλέκοντας» αριστοτεχνικά τη ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική μας με δυτικά ακούσματα, αποδεικνύει με το ύφος και την τεχνική του ότι η μουσική δεν έχει σύνορα, ότι είναι η κοινή γλώσσα όλων των ανθρώπων.

Είσοδος: 4,00 ευρώ/άτομο

Κρατήσεις: 210-25.33.896 «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»

Λεωφόρος Δεκελείας 20 Νέα Φιλαδέλφεια http://www.peran.gr 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35