Συγκέντρωση ειδών για την κοινωνική κουζίνα "Άλλος άνθρωπος" για τους πληγέντες στη Θεσσαλία στη συναυλία του Σπύρου Γραμμένου | Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου / Τεχνόπολη – Γκάζι

Συγκέντρωση ειδών για την κοινωνική κουζίνα "Άλλος άνθρωπος" για τους πληγέντες στη Θεσσαλία στη συναυλία του Σπύρου Γραμμένου | Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου / Τεχνόπολη – Γκάζι

Όσοι έρθουν στην συναυλία, μπορούν να φέρουν όσα σας γράφουμε παρακάτω. Ο «Άλλος άνθρωπος» (Κοινωνική κουζίνα – Δωρεάν φαγητό για όλους) θα είναι μαζί μας να συλλέξει τις προσφορές σας.

(Καθαριστικά, φτυάρια, σκούπες συρμάτινες, σακούλες για μπάζα, πιεστικά νερού, φαράσια, κριθαράκι, πελτέδες, ελαιόλαδο, πένες, ρύζι, φακές, φασόλια, ρεβίθια, ψωμί του τοστ, τυρί, γαλοπούλα, ζαμπόν, καφέδες τύπου νες, ζάχαρη, γάλατα)

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της συναυλίας

Πολλά χρόνια μετά την μεγάλη τους επιτυχία και πλήθος φαντασμαγορικών εμφανίσεων σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό, οι Σπύρος Γραμμένος επιστρέφουν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, για μια δυναμική - τελευταία συναυλία!

Η απόφαση της διάλυσής του ήταν κοινή και όπως αναφέρουν οι ίδιοι, θα συνεχίσουν να βαδίζουν στο δρόμο της μουσικής, ο καθένας μόνος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και του χρόνου δεν θα μπορούν να κάνουν μια ακόμη "Τελευταία Συναυλία".

Την βραδιά θα ανοίξει ο Σπύρος Γραμμένος, με τα «90άρες TDK», «Τύπους Αθλητικούς» και «Ω να σου», για να πάρει την σκυτάλη ο Σπύρος Γραμμένος με τα «Τι με κοιτάς», «Το όνομά μου είν' το δικό σου», «Καμία Μόνη» και άλλα. Και εννοείται πως δεν θα λείψει και ο "Gyros", η καινούργια τους επιτυχία με το απίστευτο video clip! Γενικά, ότι αντέχει η ψυχούλα μας!

Για την τελευταία τους συναυλία, στην σκηνή θα είναι δίπλα τους οι Γιώργος Καρδιανός, Νίκος Αρβανίτης και Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, Χρήστος Καλκάνης στα πλήκτρα και στο κλαρινέτο, Χάρης Παρασκευάς στο μπάσο, Μιχάλης Γαλάνης στα τύμπανα και Ναταλία Κοκώση στα κρουστά.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, που φυσικά θα το πούμε από τώρα για να μην είναι έκπληξη, στο τραγούδι και τα φωνητικά θα είναι η Ελένη Ποζατζίδου.

Την τελευταία παραγωγή υπογράφει η NovelVox, τελευταία εκτέλεση παραγωγής ο Κώστας Δετώρος.

Την τελευταία φωτογραφία αλλά και επεξεργασία αφίσας φιλοτέχνησε ο Θωμάς Αρσένης

Και του χρόνου!

Προπώληση εισιτηρίων: more.com for viva

(https://www.more.com/music/spyros-grammenos-athina-2023/)

Γενική είσοδος: 13 euro

Εισιτήρια στο ταμείο: 15 euro

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Πειραιώς 100 & Βουτάδων, Γκάζι, Αθήνα official teaser: ΕΔΩ

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός Κεραμεικός Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο» Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35