«Μείναμε μόνοι» από την Νικολέττα Φιλιππάκη

«Μείναμε μόνοι» από την Νικολέττα Φιλιππάκη

Μουσική: Παντελής Θαλασσινός

Στίχοι: Ευγενία Ασλανίδη

Mε την υπέροχη μπαλάντα «Μείναμε μόνοι», με την μουσική υπογραφή του Παντελή Θαλασσινού και σε στίχους της Ευγενίας Ασλανίδη, η Νικολέττα Φιλιππάκη επιστρέφει στη δισκογραφία.

Ένα τραγούδι βιωματικό όπου δίνει την προσδοκία και την αισιόδοξη ματιά ότι μπορείς μέσα από τα συναισθήματα μοναξιάς ενός χωρισμού ή απώλειας να αναγεννηθείς. Μιλά για τη δύναμη, το αγκάλιασμα του εαυτού μας όταν δεν έχεις κανέναν άλλον να μπορείς να νιώσεις αγάπη, στήριξη, ασφάλεια ώστε να μπορείς να πετάξεις με τα δικά σου φτερά.

Δείτε το video clip και ακούστε το τραγούδι στο YouTube: ΕΔΩ

Ο Νίκος Μερτζάνος υπογράφει την ενορχήστρωση, έπαιξαν μουσική οι Αποστόλης Κοσκινάς (κιθάρες), Δημήτρης Χωριανόπουλος (τύμπανα), Γιάννης Γρηγορίου (μπάσο) και Νίκος Μερτζάνος (πλήκτρα).

Η ηχοληψία και η μίξη πραγματοποιήθηκε από τον Δημήτρη Χωριανόπουλος ενώ το mastering έγινε από την DNG Mastering. Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Δημήτρης Συλβέστρος

 

Νικολέττα Φιλιππάκη 3

 

Λίγα λόγια για την Νικολέττα Φιλιππάκη

Η Νικολέττα Φιλιππάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο. Από μικρή ηλικία διαπίστωσε ότι η μουσική είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Επηρεασμένη από τον πατέρα της στη Βυζαντινή Μουσική, άρχισε να αναζητάει τη καλλιτεχνική της ταυτότητα από τα μαθητικά της χρόνια κάνοντας μαθήματα κιθάρας και βυζαντινής μουσικής ενώ στα 18 ξεκίνησε φωνητική.

Είναι απόφοιτη του Εθνικού Ωδείου Αθηνών με πτυχίο Ανώτερων Θεωρητικών και πτυχίο Σύγχρονου Τραγουδιού, με δασκάλα την Άννα Διαμαντοπούλου.

Έχει υπάρξει μέλος της χορωδίας Ενηλίκων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών “Musica” καθώς και στη χορωδία “Rosarte ενηλίκων”, όπου βρέθηκε επί σκηνής σε συναυλία με τους Canadian Brass.

Το 2019 κάνει το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο με τίτλο ”Της Μοναξιάς τα Δώρα” σε μουσική του Σωκράτη Παπαϊωάννου και στίχους του Τζων Μιχάλη



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35