«Μικρόφωνο για τρεις» στην Μουσική Σκηνή Σφίγγα, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

«Μικρόφωνο για τρεις» στην Μουσική Σκηνή Σφίγγα, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Μια μουσική πρόσκληση. Μια ετερόκλητη συνάντηση. Μια συνάντηση με κοινό σημείο τα τραγούδια. Τα τραγούδια που αγαπάμε και μας ενώνουν.

 

σφιγγα 11.11.23

 

Η Άννα Μελίτη, ο Βαγγέλης Δούβαλης και η Μαρία Πλυτά, ενώνουν τις φωνές, το κέφι και την αγάπη τους για τη μουσική και μας παρουσιάζουν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, την μουσική παράσταση Μικρόφωνο για τρεις.

Ταξιδεύουν σε νότες έντεχνες και λαϊκές, με πινελιές ροκ, με χαρακτήρα προσωπικό, και διάθεση μοιράσματος. Μοιράζονται τη σκηνή και το μικρόφωνο, σε μια μουσική περιπέτεια με άξονα τον βασικό συνοδοιπόρο, το κοινό.  Τραγούδια σύγχρονα και παλιά που η αγάπη του κόσμου τα έκανε κλασσικά. Η προσέγγιση τους εντελώς προσωπική, και η έκφραση τους σφραγισμένη από την τραγουδιστική προσωπικότητα του καθενός.

Η Άννα Μελίτη, με πλούσια εμπειρία και παρουσία στην ελληνική δισκογραφία, με συνεργασίες με σπουδαίους δημιουργούς του ελληνικού πενταγράμμου, φέρνει στην σκηνή, μαζί με την τεχνική της αρτιότητα και μια νέα, δική της ματιά, σε γνωστά τραγούδια.

Ο Βαγγέλης Δούβαλης, με σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό του, με τον λυρικό του τρόπο και τον βαθιά έντεχνο χαρακτήρα του, δίνει το δικό του στίγμα στις μουσικές και μας συστήνει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία.

Η Μαρία Πλυτά με τον αισθαντικό της τρόπο και την θεατρική χροιά της, δίνει τη δική της ατμοσφαιρική διάσταση σε ερμηνείες, παλιές και σύγχρονες, που αγαπήθηκαν από το κοινό.

Μαζί τους, ο Γιώργος Σχοινάς στο πιάνο και το ακορντεόν και ο Αντώνης Κουτελιέρης στην κιθάρα και το λαούτο.

Ώρα έναρξης: 20.30

Είσοδος: 12 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: more.com - sfiga.gr

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35