Η Aθηνά Ανδρεάδη (Athena Andreadis) ερμηνεύει "Ave Maria"

Η Aθηνά Ανδρεάδη (Athena Andreadis) ερμηνεύει "Ave Maria"

Μετά τη συνεργασία της δισκογραφικά με τον Leonard Cohen και επί σκηνής με τον Andrea Bocelli, η Αθηνά Ανδρεάδη (Athena Andreadis) μας εκπλήσσει ξανά, με την ερμηνεία της στο κλασικό τραγούδι του Σούμπερτ, Ave Maria. Ένα κλασικό εορταστικό κομμάτι, συνυφασμένο με τα Χριστούγεννα, ένας ύμνος που ξεπερνά τη θρησκεία και την καταγωγή, ενώνοντας το πανανθρώπινο αίτημα για ειρήνη και αγάπη.

Η επέτειος των εκατό χρόνων από τη γέννηση της ανεπανάληπτης Μαρίας Κάλλας  καθώς και η ερμηνεία κλασικού τραγουδιού επί σκηνής με τον Andrea Bocelli, συνέτειναν στην απόφαση της Αθηνάς Ανδρεάδη να το ερμηνεύσει με τον δικό της, βαθιά συναισθηματικό τρόπο, αναδεικνύοντας την κλασική της φωνή συνδυασμένη με μια ποπ ευαισθησία.

Όπως λέει η ίδια: "Το Ave Maria είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι για μένα. Πάντα μου μιλούσε και συχνά με στοίχειωνε. Ξεκινώντας τις σπουδές μου κλασικής φωνητικής στο Trinity College of Music του Λονδίνου, θαύμαζα τη φωνή της Μαρίας Κάλλας ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο ερμήνευσε το Ave Maria και ήλπιζα ότι μια μέρα θα μπορούσα να το τραγουδήσω κι εγώ.

Αλλάξαμε την ενορχήστρωση και μερικά ακόρντα από το πρωτότυπο, για να αναδείξουμε όχι μόνο το φως, που οι περισσότερες εκδόσεις αποτυπώνουν καλά (γέννηση, ελπίδα, ζωή) αλλά και την άλλη πλευρά της ζωής, του θανάτου, της θνησιμότητας.  Η απληστία, η σύγχυση, οι σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης φύσης, είναι κι αυτές μέρος της ζωής όπως και η ευκαιρία για λύτρωση και συγχώρεση.

Είναι επίσης ένας ύμνος που έχει τραγουδηθεί στους περισσότερους γάμους και κηδείες της οικογένειας μου, συμπεριλαμβανομένου του δικού μου γάμου".

Η Αθηνά Ανδρεάδη συνεργάστηκε με σπουδαίους συντελεστές για την ηχογράφηση. Παραγωγός είναι ο αναγνωρισμένος από την Ακαδημία Grammy Ethan Allen ενώ τα έγχορδα έπαιξε ο Oliver Kraus, που έχει συνεργαστεί με την Adele, την Sia και πολλούς ακόμα καταξιωμένους καλλιτέχνες. 

Ακούστε το τραγούδι: https://orcd.co/qgxrxeo  

http://athenamusic.com/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35