«ΛΟΥΠΑ»: Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Αριστοτέλη Αριστοτέλους

«ΛΟΥΠΑ»: Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Αριστοτέλη Αριστοτέλους

Το «Λούπα» αποτελεί την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Αριστοτέλη Αριστοτέλους. Το άλμπουμ αποτελείται από 8 τραγούδια επηρεασμένα από διάφορα είδη μουσικής, από ατμοσφαιρικές μπαλάντες μέχρι φανκ, αλλά και με στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής.

Ηχογραφήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Φθινόπωρο του 2023 ενώ έκανε πρεμιέρα στις 12/1/24 και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και σε CD

https://distrokid.com/hyperfollow/aristotelis/loupa

Ο ΑριΣτοτέλης έχει γεννηθεί στη Λεμεσό της Κύπρου το 1995 ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος Μουσικολογίας στο Α.Π.Θ και προπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ιδίου πανεπιστημίου. Επίσης εργάζεται ως ηχολήπτης και είναι μουσικός του δρόμου. Το άλμπουμ «Λούπα» αποτελεί δημιούργημα δικών του συνθέσεων, στίχων και παραγωγής.

*Στο άλμπουμ συντελούν φίλοι/συνεργάτες του Αριστοτέλη: η Αναστασία Αμαξοπούλου στην τρομπέτα, ο Γιάννης Αντώνογλου στο φλάουτο, ο Μάριος Χατζηχαραλάμπους στο μπουζούκι, ο Μηνάς Νικολαΐδης στο βιολί, ο Giannis Biris στο μπάσο, οι Axel Sord και Coslee στις ηλεκτρικές κιθάρες και ο Enero στο ραπ. Οι εικονογραφήσεις είναι ένα δημιούργημα της Ελιάνας Ζυγά ενώ την τελική πινελιά του mastering ανέλαβε ο Γιάννης Χριστοδουλάτος στο Sweetspot Studio.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35