«Νύχτα στάσου» με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο – «Με γυναικεία υπογραφή»

«Νύχτα στάσου» με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο – «Με γυναικεία υπογραφή»

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, η μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου» φιλοξενεί ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα σε τραγούδια με γυναικεία υπογραφή που συγκινούν, ψυχαγωγούν και διασκεδάζουν.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τη Μάγδα Βαρούχα, την Ευδοκία, τη Μιρέλα Πάχου και τη Νεφέλη Φασούλη, οι οποίες ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες, σε στίχους και μουσική, των Χαρούλας Αλεξίου, Βάσως Αλαγιάννη, Αρλέτας, Ελένης Βιτάλη, Νινής Ζαχά, Ελένης Καραΐνδρου, Μαρίζας Κωχ, Αφροδίτης Μάνου, όπως τα «Ζήτα μου ό,τι θες», «Πανσέληνος» «Εγώ τραγούδαγα», «Νυχτερινή εκπομπή», «Απόψε σιωπηλοί», «Πού πάει η αγάπη όταν φεύγει».

Η Λίνα Νικολακοπούλου διηγείται την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ανεβάσαμε», σε δικούς της στίχους και μουσική, μία από τις επιτυχίες του άλμπουμ «Δεν έχω ιδέα» και ερμηνεύτρια την ίδια.

Ο συγγραφέας, στιχουργός και μελετητής του λαϊκού τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, δίνει  στοιχεία και πληροφορίες για τα τραγούδια του αφιερώματος.

Στην παρέα της εκπομπής, η  Κάρμεν Ρουγγέρη, ηθοποιός, σκηνοθέτις και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, η Όλγα Μαλέα, σκηνοθέτις και σεναριογράφος, η Μαρία Κοζάκου, δημοσιογράφος και διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ, η Τίνα Καμπίτση σεναριογράφος της δραματικής σειράς «Ο όρκος II» της ΕΡΤ και η Ντίνα Νικολάου, βραβευμένη σεφ και πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας στη Γαλλία.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35